Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Ben de ulaşamıyorum...

GameHunter

Site açık reklamlarıma tıkladım.

fkork

ie de deneyin.... problem yok.. :)

Calyente

Şuan sorun yok... Açık bulmuşken bi 50 Ref. kiralayım dedim :D

İstatistikleri paylaşacağım :)

EDIT: Bu arada yeni farkettim yeni bir Dr gelmiş ama nereden geldiği belli değil Tolga'nın clixsense reklam kampanyası disinda probux ref linkimi paylaştığim yer olmadı.

volkanaydinli

Siteye ulaşamıyorum. Ne ie, ne chrome ne de firefox kar etmiyor, ne yapabilirim fikri olan var mı?

Calyente

Gecmisi/cerezleri silmeyi denediniz mi?

Ccleaner i indirip temizlemeyi deneyebilirsiniz...

ElisaMcCline

Ben FF ile hiç sorun yaşamıyorum şu anda.
Ama dün rezaletti. Hatta o kadar kötüydü ki umarım kendi sorunları olduğu günü bilip abuk bir banlanma gibi bir durum yaşamam diyorum.
Pro bağlantı sorunlarını biraz abartıyor çünki.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Calyente - 07 Mart 2014, 22:36:12
Arkadaşlar 100 Ref kiralamayı düşünüyorum standart olarak kar eder miyim?

Başta iyi gitse de muhtemelen sonlara doğru gelecek avg düşüşü ile kayıda değer birşey kalmayacaktır Calyente.
Ama 50RR almışssın zaten, kayıp olmadan çevirirsin en kötü, çünki golden avg leri de az çok Standartlar için limit sayılabilecek bir yerde ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2014, 16:01:59
Ne yani sen şimdik halkın %80'i rusça biliyor diye kalan %20 den feragatmi et diyorsun zinhar olmaz :P :))
спасибо
[spoiler]Önemli olan rus güzelliği zaten dil çokta önemli dil :P [/spoiler]

Hepsini sevgiyle kucaklarım, ayırt etmem diyosun :D

Canın iç savaş mı çekti yahu, otur oturduğun yerde :)

bilalyuzugullu

bende sabahları problem olmuyor, rahatça girip izliyorum reklamları. akşam eve gelince sıkıntı yaşıyorum; hep hata veriyor.
ancak saat 22:00 den sonra yine sıkıntısız giriş yapabiliyorum. 3 gündür hep bu şekilde takılıyoruz bakalım :D

bu arada sevgiyle kucaklamak iyidir :D ayırt etmek kötüdür :D  ayrıca, savaşmayın sevişin пожалуйста  :))