Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Saat farkı genel olarak hep 6 oldu. Ancak kış saati uygulaması süresince hiç de az sayılmayacak süreler fark 5 olmuştu.

RR ler başında bir süre rahat alınacaktır. Sonra sürülen RR ler azalır muhtemelen.

nukhet

Bu saat farkı konusunda zannedersem çoğunuz neodan tecrübelisiniz, ben ilk kez yapacağım. Probuxun forumunda bilgisayarınızın sağ alttaki ayarlarını değiştirin filan demişler, rica etsem tecrübeli arkadaşlardan birisi ref alımı için ne yapılması gerektiğini görüntülü anlatabilirmi? Pazartesi ref kiralama günüm ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla ben ref filan alamayacağım gibi gözüküyor, ref kapma yarışı başlamış.
Gün ortasında iş güç, hayat telaşı vs. ben ref alımlarını gece 01:00 da yaparım, bu durumda nasıl bir değişiklik ve probux sitesinde sayfanın neresine yapılacak
Teşekkür ederim. :)

aydyar13

Alıntı yapılan: nükhet - 30 Mayıs 2014, 11:43:18
Bu saat farkı konusunda zannedersem çoğunuz neodan tecrübelisiniz, ben ilk kez yapacağım. Probuxun forumunda bilgisayarınızın sağ alttaki ayarlarını değiştirin filan demişler, rica etsem tecrübeli arkadaşlardan birisi ref alımı için ne yapılması gerektiğini görüntülü anlatabilirmi? Pazartesi ref kiralama günüm ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla ben ref filan alamayacağım gibi gözüküyor, ref kapma yarışı başlamış.
Gün ortasında iş güç, hayat telaşı vs. ben ref alımlarını gece 01:00 da yaparım, bu durumda nasıl bir değişiklik ve probux sitesinde sayfanın neresine yapılacak

Onu saatin internet üzerinden güncelleyin demişlerdir. Ref alımlarını siz 01:00 da yapıyorsanız 6 saat fark olduğundan dolayı alım saati site üzerinden 19:00 server saati olarak seçebilrisiniz. Rent reffreals deyince You must set your rental time before renting. Go to settings to set it geliyor. Settingse tıklarsanız gelen sayfadan saat seçimini yapabilirsiniz. Probuxun saati 6 saat geri bizden. 19:00 olarak ayarlamanız gerekir.

leprechaun

(sinir) Arkadaşlar probux halen para çektirmiyor admin 24 saat demişti 48 saati geçti
konu hakkında bilgisi olan varmı bu durum midemi bulandırmaya başladı :)  (sinir)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 30 Mayıs 2014, 11:43:18

Probuxta henüz öyle ince bir detaya girmenize gerek yok.
Ref alım zamanım gelmedi ama istediğim saatlerde RR alımı ile ilgili alan açılıyor. yani bana saat değil x gün kaldı bilgisi veeriyor.
Dün belirlediğim saatten 35dk sonra denemek içişn baktığımda, hala açıktı.
Yani saniye dakika işine çok girmeye çalışmayın şimdilik.

Göz kararı saatinizi şu sitedeki saatle eşitleyebilirsiniz mesela. (rastgele internetten buldum siteyi.)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Mayıs 2014, 13:38:21
(sinir) Arkadaşlar probux halen para çektirmiyor admin 24 saat demişti 48 saati geçti
konu hakkında bilgisi olan varmı bu durum midemi bulandırmaya başladı :)  (sinir)

Para çekme alanında, server saatine göre 00:00 ve 12:00 da para çekin diyor.
Siz neyi nasıl deniyorsunuz da para çekemiyorsunuz, biraz daha detay verebilir misiniz.
Bu verilen saatlerde denediniz de mi çekemediniz ?

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mayıs 2014, 14:43:46
Para çekme alanında, server saatine göre 00:00 ve 12:00 da para çekin diyor.
Siz neyi nasıl deniyorsunuz da para çekemiyorsunuz, biraz daha detay verebilir misiniz.
Bu verilen saatlerde denediniz de mi çekemediniz ?

hocam şimdi yine denedim çıkan yazı bu

The daily limit for transfers via PayPal today has been exceeded.
Please try again at 00:00 or 12:00 server time.

richman

Alıntı yapılan: leprechaun - 30 Mayıs 2014, 16:56:04
hocam şimdi yine denedim çıkan yazı bu

The daily limit for transfers via PayPal today has been exceeded.
Please try again at 00:00 or 12:00 server time.

Dostum 00:00 ve 12:00 saatleri arasında yapamıyorsun çekimi tam 00:00 ve 12:00 da yapabiliyorsun diye biliyorum bende deniycem 50 dakika sonra.

aydyar13

Alıntı yapılan: richman - 30 Mayıs 2014, 17:10:03
Dostum 00:00 ve 12:00 saatleri arasında yapamıyorsun çekimi tam 00:00 ve 12:00 da yapabiliyorsun diye biliyorum bende deniycem 50 dakika sonra.

Aynen öyle tam o saatlerde denemelisiniz.

ElisaMcCline

Dana net belirtmek gerekirse;

TR saatine göre, hergün sabah 06:00 da ve/veya 18:00 da ödeme istemeye çalış ;)