Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben de hem upg tablosunu, hem de help sayfasını kontrol ettim. Bir değişiklik görünmüyor.
Ama ortada da balance bilgim ve beklediğimden az bir artış var.

DR lerin çoğu tıklamış görünüyor. Yakalamak zor olacak gibi. Sürekli refresh edip bakıyorum. Artışlar hep RR lerden geliyor.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Haziran 2014, 21:54:36
Ben de hem upg tablosunu, hem de help sayfasını kontrol ettim. Bir değişiklik görünmüyor.
Ama ortada da balance bilgim ve beklediğimden az bir artış var.

DR lerin çoğu tıklamış görünüyor. Yakalamak zor olacak gibi. Sürekli refresh edip bakıyorum. Artışlar hep RR lerden geliyor.

Bende bilgileri yadım. Kontrol edeceğim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

richman

Payza'dan para çekince gönderildi yazıyormuş fakat para gelmiyormuş forum karışmış yine

Coulers79

Şuan siteye giremiyorum, burada tesadüfen gitmez umarım.  :)

hakanatik01

Ben içerdeyim ama 7 dakika önce yazmışsın Coulers hocam şimdi durum neki ? :)

Coulers79

Senin gelmeni bekliyormuş, no problem.  (hp)

richman

Probux'taki konular gittikçe çoğalıyor Payza ödemesi alamıyormuş konu açanlar tosta 48 saati bulabilir yazısına karşılık 50 saati geçti hala ödeme yok diyenler var :(

6il9in

Sabaha karşı pc karşısına gecebilir ve fake payza hesap acabilirsen bende bir ödeme istiyeyim  :D

richman

Alıntı yapılan: bilqin - 25 Haziran 2014, 00:17:57
Sabaha karşı pc karşısına gecebilir ve fake payza hesap acabilirsen bende bir ödeme istiyeyim  :D

Payzadan her zaman çekilmiyomuydu hocam :D

richman

Felaket tellalı gibi oldum bu konuda fakat Payza'dan ödeme istiyip 90 saattir bekleyen forma konu açan konuya cevap verilmeden kitlenen konular var. Ticketların hiç birine cevap verilmediğini belirtmiş konuyu açanlar. Biri 42.79$ istediğini ve uzun zamandır gönderilmediğini yazmış dün istediği deneme amaçlı 5$ lık ödeme ise hemen gelmiş acaba miktara göremi hareket ediyorlar ??? Benim 70$lık reklamımı yediklerindede cevap vericeklerdi 2 haftayı geçti hala cevap yok ;) %12 fee 12 saatte bir alabilirsen paypal ödüyorlar. %16 fee 7/24 parayı çekiyorsun fakat hesabına gelmiyor. Bence Probux'ın önerilen siteler değil (sinir)