Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sular ısınıyor :)
Millet Payza' ya hücum etmiştir, normal bir durum :)

Normal derken, tabii ki sorun var ve bunlar da tepkiler. Azıcık soğuk savaş durumuna girmiş durumda artık site.
Umarım çok hırpalanmadan çıkabilir bu savaştan :)

aydyar13

Bende cikar savastan rahatca hatta fee leri %3 e bile dusurebilecek durumda olcak sonunda :PP

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: aydyar13 - 03 Temmuz 2014, 17:56:30
Bende cikar savastan rahatca hatta fee leri %3 e bile dusurebilecek durumda olcak sonunda :PP

umarım bi bildiğin vardır :D yoksam iyi düşünelim iyi olsun hesabı yapıyorsan yandı gülüm keten helva :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Temmuz 2014, 00:49:09
umarım bi bildiğin vardır :D yoksam iyi düşünelim iyi olsun hesabı yapıyorsan yandı gülüm keten helva :))

Batıkları aydyar' dan isteriz artık :P :D

ElisaMcCline

Bu arada, benim 381 ref varken günde birkaç tıklıyordu RR ler :D
Bugün en son giden 100 lük paketle 81 oldu, 3-4 gündür hiç tık yoktu.
İçerde birikenle 65 RR recycle ettim gece 03:00 gibi. RR tıkları sıfırdı, 46 olmuş şu ana kadar :D

fctyler

İki gün önce paypal ile ödeme talep ettim hesabım sıfırlandı fakat sanki hiç etmemişim gibi ödemem hem gelmedi hem de historyde görünmüyor ticket attım fakat bir gelişme yok henüz aynı sorunu yaşayan var mı ?

6il9in

Probuxda sular epey ısınmış yahu..  :)

aydyar13

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Temmuz 2014, 00:49:09

Benimkisi pozitif enerji bırakmak bilal abi :)

abcb

Alıntı yapılan: fctyler - 05 Temmuz 2014, 10:34:39
İki gün önce paypal ile ödeme talep ettim hesabım sıfırlandı fakat sanki hiç etmemişim gibi ödemem hem gelmedi hem de historyde görünmüyor ticket attım fakat bir gelişme yok henüz aynı sorunu yaşayan var mı ?

Ben yaşamıştım aynı sorunu, yaklaşık 3-4 gün sonra ticketa cevap vermişler ve parayı hesabıma iade etmişlerdi, yeniden istemiştim  :)

Evrene pozitif mesajlar vermek lazım  O:-) suları hemen ısıtmamak lazım  (d) :g