Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Hazır indirim varken bence parayı ref uzatmaya harca alma işini her zaman yapabilirsin.

mesut

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Temmuz 2014, 23:42:57
Bir an evvel paranı taksit taksit kurtar. Demek ki geçenlerde söylenen 50$ limiti doğruymuş.

Taksit taksit kurtarmanın tek yolu parayı Rental balance hesabına aktarıp her 5 günde bir 50$ çekmek...

Alıntı yapılan: enderege - 21 Temmuz 2014, 23:47:20
Görüşe gerek yok Mesut.  Hesapta 51$ varsa 1$ ı rentale atıp, 50$ ı çekeceksin.

Rentaldeki para ilede şimdilik uzatma yapılmalı. Para çekince bakalım AVG ler düşecek mi? Düşerse RR atırmanın bir manası yok. Düşmezse 2000 e doğru çıkarsın.

Hasapta 348$ var 300$ Rental balance hesabına atacağız desene... :)

Bugün bi 100 ref alayım bakalım dediğin gibi avg nasıl olacak...

Alıntı yapılan: richman - 21 Temmuz 2014, 23:59:00
Hazır indirim varken bence parayı ref uzatmaya harca alma işini her zaman yapabilirsin.

İndirimden ref alsam olsa olsa 8$-9$ kar yamış olurun... :)

Bi 100 ref alayım avg durumuna göre 7 gün sonra bi 100 daha alırım...

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BOL KAZANÇLAR ARKADAŞLAR...

hakanatik01

Doğum gününede az kaldı daha indirim yapacaktır :)
Bir yerdede gözüme çarpmıştı sistem kendini korumak adına 80K ödeme yaptıysa 50$ limiti geliyor şeklinde ne derece doğru tam bilmiyorum modlardan biri yazmıştı yazıyıda bulamadım şimdik admin açıklamdıysa şüpheli yaklaşırım ama :P Neo gibi alt kısımda belirtiyor günlük yapılan ödeme miktarını nedense 80Kdan aşağıda görmedim zaten :PP MOdun yazdığı dopğruysa çekim saatlerinde hızlı olunup 50$ üstü çekilebilir belki hala..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mesut - 21 Temmuz 2014, 23:37:42
Arkadaşlar sizlere bir şey danışacağım...

Şuan Main balance: $347.3858

Paypal ile 3 gündür para çekme talebinde bulunuyorum ama hüsranla sonuçlanıyor... Ödeme kanıtlarına baktığımda 49$ üzerinde para çekbilen hiçkimse yok... Bir arkadaşta 1 haftadır 100$ üzerinde para çekmeyi deniyordu ve bugün canına tak etmiş yeni ref alarak ve mevcut reflerini uzatma yaparak hesabında 49$ bırakmış ve ödeme talebinde bulunmuş ŞAK DİYE parasını çekmiş...

Son zamanlarda PAYPAL güncellemesi adı altında sınırlanan para çekme 50$ ile sınırlanmış gözükmekte ve bu güncelleme bitene kadarda böyle devam edecek gibi...

Şimdi ben bu 347$ parayı ref alarak ve mevcut reflerin bir kısmını 150 gün uzatma yaparak 49$ a düşürmeli ve bu şekilde para çekmeli miyim? Daha sonra her 5 günde bir 49$ para çekerek devam mı etmeliyim...?

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

BOL KAZANÇLAR...

Buradaki bilgiye göre, promosyon bu sabah 06:00 da bitmiş olmalıydı.
Hala devam ediyorsa, bu biraz rahatsız edici bir durum bence. ( Şimdi baktım, evet devam ediyormuş indirim ??? )

Lightning Deal - Referral Renewal Discount

For all those members who wish to earn a greater profit from their referrals, we are now offering renewal discounts to help you achieve even higher goals and earnings.
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
This promotion will last until July 20th at 23:59 Server Time.

Ben nedense, her şartta, cashout sonrasında avg konusunda sıkıntıların olacağını düşünüyorum.
Umarım öyle olmaz :)

Belki paranın tamamını harcamayıp, rental balance dan da olsa düzenli harcamaya devam edersen, değişebilir.
O yüzden, çektikten sonra kalanın tamamını RR uzatmaya harcamaman gerektiğini düşünüyorum.

Coulers79

Hala AVG diyorsunuz, ödeme alamadıktan sonra neyleyim AVG'yi? Ref al 49 - 49 çek, olsada çeksek.  :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Temmuz 2014, 00:54:25
Hala AVG diyorsunuz, ödeme alamadıktan sonra neyleyim AVG'yi?

Aldık ya :P

Coulers79

Sana demedimki hocaa! Eli Haydarlı hoca. :g  Neobux'ta sıkıntı yok değil mi? Pek pas vermesem de Neo olmak kolay değil sanırım. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Temmuz 2014, 00:59:39
Sana demedimki hocaa! Eli Haydarlı hoca. :g  Neobux'ta sıkıntı yok değil mi? Pek pas vermesem de Neo olmak kolay değil sanırım. :D

Sıkıntı yoki görmüşsün zaten :)
Aman bulaşma, şaka maka sataşıyoruz ama, evet kolay değil yeni arkadaşlar için :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Temmuz 2014, 01:10:33
Sıkıntı yoki görmüşsün zaten :)
Aman bulaşma, şaka maka sataşıyoruz ama, evet kolay değil yeni arkadaşlar için :)

Neo da arada beni çağırıyor..  :D Gitsem miki acaba  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 22 Temmuz 2014, 01:11:21
Neo da arada beni çağırıyor..  :D Gitsem miki acaba  ???

Ateş seni çağırıyor gibi olmuş :P