Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Gün içinde geliyor , ben de yaşadım daha önce.
Eğer gelmezse bir ticket açın bence. Belki bilmedikleri, farketmedikleri bir sorun vardır ???

hakanatik01

geçmiş olsun ticket at dicemde buranın adminleride acayip cevap bile yazmıyorlar kimi zaman ;ilk defa ödemede almıyorsun ama gene de güzelce kontrol etseydin mail adresini falan 1-2 kişiyede bu durum olmuştu mail adreslerini değiştirmişti sözde "hacker" lar bu tarz bir değişiklik v.s.de yok dimi ..

diğer teklifine gelirsek (önerilmeyen kısıma taşıma) Payza ödeme alanlarda var forumumzuda bu tarz büüyk sitelerde 1-2 kişi sorun yaşayınca hemen scam ,önerilmeyen v.s. diye damgalanması dopğru olmaz bence yoksa bilindiği gibi scam söylentileri çok çıkıyor bu sitelerde neobux,probux gibi 2-güne bir scam diye yazılar yazılıyor reklam bile veriyor adamlar yahu :)  dün görüldü ki forumumuzu kullanların büyük çoğunluğu istediklerinde ödemelerini sorunsuz aldılar ;) Ne dersiniz bu yazıma elisa hocam ? doğrumuyum samet ? (bu kısım coulers hoca içindi :PP :D )

sopcastsports

Ticketlara cevap gelmemesinin sebebi, sitenin ticket scriptinde sorun olduğu içinmiş. Hatta öyle ki adminler atılan ticketları bile göremiyorlar yeri geldiğinde ki cevap yazılsın. Düzeltmeye çalışıyoruz demişti en son admin bey..

Geçmiş olsun, umarım hata farkedilir ve hakkınızı alırsınız..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ağustos 2014, 14:26:13
geçmiş olsun ticket at dicemde buranın adminleride acayip cevap bile yazmıyorlar kimi zaman ;ilk defa ödemede almıyorsun ama gene de güzelce kontrol etseydin mail adresini falan 1-2 kişiyede bu durum olmuştu mail adreslerini değiştirmişti sözde "hacker" lar bu tarz bir değişiklik v.s.de yok dimi ..

diğer teklifine gelirsek (önerilmeyen kısıma taşıma) Payza ödeme alanlarda var forumumzuda bu tarz büüyk sitelerde 1-2 kişi sorun yaşayınca hemen scam ,önerilmeyen v.s. diye damgalanması dopğru olmaz bence yoksa bilindiği gibi scam söylentileri çok çıkıyor bu sitelerde neobux,probux gibi 2-güne bir scam diye yazılar yazılıyor reklam bile veriyor adamlar yahu :)  dün görüldü ki forumumuzu kullanların büyük çoğunluğu istediklerinde ödemelerini sorunsuz aldılar ;) Ne dersiniz bu yazıma elisa hocam ? doğrumuyum samet ? (bu kısım coulers hoca içindi :PP :D )

:) :y

Küçük ve/veya yeni siteler, sallandıktan sonra neredeyse hiçbir zaman geri dönemiyor bu doğru.
ancak bahsettiğimiz site( ne yeni, ne de küçük site. Dolayısıyla, aynı yaklaşımla sorgulayamayız. kredileri çok daha yüksek.
Tabii ki bu yaşanan sorunları ve sitenin parasal bir kriz yaşadığı gerçeğini görmezden gelmemizi gerektirmiyor. Herkes farkında bunun.
Sorunlar her sitede her zaman olabilir. Önce çözmeye çalışalım derim.

Ayrıca, scam olsa göbek atacaklar var sanki, o da ayrı bir konu.
Her kafadan ses çıkınca, çok fazla söylendi oluşunca, birileri bunu kullanır, diğerleri de kendilerini alıştırdıkları bu sonu bekler olmaya başlıyor.
Her sorunda aynı kısır döngüye giriyoruz :)

Bu arada:
scam siteleri ilk bulan arkadaşlara ödül falan da verilmiyor :) Aklınızda olsun :)

Alıntı yapılan: sopcastsports - 01 Ağustos 2014, 14:34:37
Ticketlara cevap gelmemesinin sebebi, sitenin ticket scriptinde sorun olduğu içinmiş. Hatta öyle ki adminler atılan ticketları bile göremiyorlar yeri geldiğinde ki cevap yazılsın. Düzeltmeye çalışıyoruz demişti en son admin bey..

Geçmiş olsun, umarım hata farkedilir ve hakkınızı alırsınız..

Banlanma riski de var evet ancak makul bir dille foruma da yazılabilir diye düşünüyorum.
En azından illetişim için mail bilgisi istenebilir vs.

leprechaun

Yok hocam öyle araştırıp bulunacak bir sorun değil admin payzayı sanki
tuzak için kurmuş geçen hafta 40 dolar kayboldu bugün de payza işlemcisi
açıktı dayanamadım çektim 32 dolar oda sıfırlandı hiç işlem yapılmamış
gibi hatta öyle bir sıfırlanıyorki 5 gün bekleme olayı bile yok ortada kanıt olarak sunacaktım

hakanatik01

Dediğinin olması birazcık zor leprechaun bizim forumda ve probux'ın forumunda  yeni payzadan ödeme alanlarda var birazcıkta saçma olurdu paypala ödüyor payzaya ödemiyor durumu gibi ,En güzeli ticket atıp cevap bekleyeceksin bu durumda tüm modlara da at ama bence modlarıda forumda bulup  onarada Pm faln birşekilde ulaşmayı dene.

@Mesut bu arada 50$ limitide kalkmış olabilir mi ?  forumdaki salih arkadaşımız   dün 59$ ödeme çekmiş kesintiyide katında 65$ faln istemiştir artık ,haberin olsun  ;)

aydyar13

Bence bu sizin hesaptan kaynaklanan bir durum cunku cekenler var. Saatleri tutturabilsem bi denemelik cekicem ama :(
Site 1 1.20 civari AVG veriyor, oyle ya da boyle odeme de yapiyor refte kiralatiyor. Daha scamlik bisey yokbu fusebux degil simdilik :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 01 Ağustos 2014, 15:41:06
Yok hocam öyle araştırıp bulunacak bir sorun değil admin payzayı sanki
tuzak için kurmuş geçen hafta 40 dolar kayboldu bugün de payza işlemcisi
açıktı dayanamadım çektim 32 dolar oda sıfırlandı hiç işlem yapılmamış
gibi hatta öyle bir sıfırlanıyorki 5 gün bekleme olayı bile yok ortada kanıt olarak sunacaktım

Evet keyifsiz bir durum ama iletişime geç bence. Orada görünmese de, admin bulabilir bilgiyi.
Sonuçta bu kadar sürede biriken para buhar olmadı ya.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ağustos 2014, 16:30:20
Evet keyifsiz bir durum ama iletişime geç bence. Orada görünmese de, admin bulabilir bilgiyi.
Sonuçta bu kadar sürede biriken para buhar olmadı ya.

hocam bi yanda giden 72 dolar 10 günde bir yanda banlanma korkusu
arada kaldım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 01 Ağustos 2014, 16:42:17
hocam bi yanda giden 72 dolar 10 günde bir yanda banlanma korkusu
arada kaldım :)

Banlarsa forumdan banlıyor zaten yahu :)
Ne yapacaksın ki, hiç para çekemedikten sonra, banlanmak daha iyi sanki :P

Dediğim gibi, detaya girmeden usturuplu birşey yazılabilir. Önce ticket aç, birkaç güne bilgi gelmezse,
forumdaki konudan ticket sorununu bildiğini ancak iletişime geçmen gerektiğini keza payza cashoutlarınla ilgili sorun olduğunu yazmanda fayda var. gelmedi gitmedi diye değil. Sorunun ne olduğu bilgisini vermeden iletişim bilgisi istersin.