Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Sabah 06,00 da yakaladım .Ama ödeme ne zaman olur bilemem eskiden 15 dakikada gelirdi.Şimdi 6 saat oldu daha yok bişi. Ödeme gelirse paylaşırım.

paragelsinde

payza ile istediniz demi sümercan hocam.

bekeli

Alıntı yapılan: demre - 29 Ağustos 2014, 11:28:31
payza ile istediniz demi sümercan hocam.

Payza ile istemiş. Eklediği resimde gözüküyor sağ tarafında ;)

paragelsinde

dikkat eksikliği :))

acilen tedavi ettirmem lazım

youshes12

Bir halledemediler paypalı.Neyse 12 eylüle kadar devam :)

6il9in

Payzayı hallettik dedilerde ne oldu onda da hala sıkıntı var.

nukhet

Arkadaşlar probux konusunda önerilerinizi rica edeceğim.  Mainbalancede epeyce yüklü bir para birikti, nerdeyse ev almayı filan düşünüyorum. :g   Neyse uzun zamandan beri 1000 rr de duruyorum, diyorumki artık uzatmalarıda yapmayayım günü geleni salayım, ben uzatma yaptıkça mainbalance düşecek.  12 eylülde de başka bir kıvırma açıklaması bekliyorum açıkçası.  Düzelecek olursa mainbalancedeki o biriken miktarı alırım ve yeniden ref almaya başlarım yani sıfırdan yeni başlangıç olur diyorum
Bu konudaki fikir ve önerileriniz neler olur?  Uzatma yapayımmı yapmayayımmı?

enderege

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 21:42:57
Arkadaşlar probux konusunda önerilerinizi rica edeceğim.  Mainbalancede epeyce yüklü bir para birikti, nerdeyse ev almayı filan düşünüyorum. :g   Neyse uzun zamandan beri 1000 rr de duruyorum, diyorumki artık uzatmalarıda yapmayayım günü geleni salayım, ben uzatma yaptıkça mainbalance düşecek.  12 eylülde de başka bir kıvırma açıklaması bekliyorum açıkçası.  Düzelecek olursa mainbalancedeki o biriken miktarı alırım ve yeniden ref almaya başlarım yani sıfırdan yeni başlangıç olur diyorum
Bu konudaki fikir ve önerileriniz neler olur?  Uzatma yapayımmı yapmayayımmı?

Bana kalırsa bu saatten sonra hepsi boş. Ben bir reklam verdim. Onu bile onaylamıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Açıkçası reklamın sonuçlarını ve kaç k hit geleceğini merak ediyorum  :)

nouma26

Aynen benim de 5 gündür onaylanmayı bekleyen reklam var  (sns)