Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Aralık 2012, 01:56:23
:D :D :D Evet ikiye katlandı. Sitede ben upgrade yaptın heran batabilir heyacanı!...

Ben anlamam 2$ komisyonumu isterim.  :P

Abooowwww :D Cidden yaa, ya sırf bana kıllık olsun diye adam site batırıyor yahu :D Ayıp Ayıp :D
Sen bana deseydin, 15-20 dolar neyse atardım ne kazanmayı hedefliyorsan :D :D :D

O 2$ ı ben de dedim admine, eşşeklik etme bak verelim adama, bekler şimdi dedim ama, çok cimri çıktı bu admin :D Fernandonun öğrencisi zaten belli siteden de :D :D :D

nouma26

Ender hocam upgrade niz hayirli ve kazancli olsun.

tolgacan86

Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar :)

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 28 Aralık 2012, 01:48:02
Bugün bi çılgınlık yapıp golden aldım. 3 gün öncede 100 ref almıştım. Bakalım durum ne gösterecek. Birazda direk ref bulmak vacip oldu şimdi.  :)

:D

Hayırlı olsun Ender hocam  (p) Bol kazançlar dilerim  ($)

bekeli

Hayırlı olsun @enderege :)

DR olmadan mı girdiniz golden'a. Elisa hoca izin verdi mi DR'siz girmenize  :g

tolgacan86

:g Neoda asla ama burada RR ler yetebilir ya benim bile alasım gelmedi değil :P

bekeli

Elisa hocanın verdiği istatistiklere göre yetiyor da artıyorlar da.
Ama böyle devam edecekler mi bakalım.
Takipteyiz..

tolgacan86

Aynen bende ilk çıkacak taskımı RR lere ayırıcam bakalım :)

gokovic

DÜn gündüz saat 11 civarlarında 100 RR aldım. yani yarım saat 1 saat içinde tam 1 gün olcak. Şuan 202 RR tıklaması var. Şimdi benim avg nedir. bu rakam iyimi acaba.

nouma26

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Aralık 2012, 10:24:25
DÜn gündüz saat 11 civarlarında 100 RR aldım. yani yarım saat 1 saat içinde tam 1 gün olcak. Şuan 202 RR tıklaması var. Şimdi benim avg nedir. bu rakam iyimi acaba.

1-2 gun gecsın oyle bak Gökhan.Senin aldıgın saatten hesaplarsan saglıklı olmaz.Sıtedekı reset saatıne gore toplam tıklarını ref sayına bölünce avg cıkar...