Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: goxyy - 01 Ocak 2013, 14:52:47
siteye 1 gündür erişilmiyor.
bende hiç bir sorun yok..
elisa hocanın refli linkine tıklayarak tekrar dene.. istersen

goxyy

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2013, 14:54:39
bende hiç bir sorun yok..
elisa hocanın refli linkine tıklayarak tekrar dene.. istersen

allah allah yine  ulaşılamıyor :S. refte  kiraladık o kadar :(

ikose

Alıntı yapılan: goxyy - 01 Ocak 2013, 15:06:09
allah allah yine  ulaşılamıyor :S. refte  kiraladık o kadar :(
10-15 gün öncede 3 arkadaş aynı sorunu yaşadık sırayla 10-12 saat sonra ancak giriş yapabildik..
mesaj ne çıkıyor peki goxyy

gokovic

Dns ayarlarını değiştir dene bakalım.

FilmsizKalma

Dün bende erişim sorunu yaşadım ancak bugün girdim sorun olmadı. direk sayfa bulunamadı diyor hata olarak.

tolgacan86

dünden beri yani 1 gündür hiç sıkıntı olmadan girebiliyorum..

gokovic

ProGrid den ilk çıkan ödülüm. :)

ikose

vay vay vay
tebrikler Gökhannnn  (p)

goxyy

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 01 Ocak 2013, 15:37:22
dünden beri yani 1 gündür hiç sıkıntı olmadan girebiliyorum..

senin girmen bana ne fayda getiriyor peki? bazı şeyleri reklam için yaptığınız belli olunca samimiyet gidiyor işte.. site sahibi başlığı açtı diye aman siteyi iyi göstrelim çabası ne iş? senin girmen benim zararımı karşılıyor mu şu an ? şu an girebildim şu an giriyor ama her gün belli aralılkarla bende tek bu site için bağlantı sorunları yaşanıyor. objektif olmak lazım biraz. ayıp oluyor cidden.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 01 Ocak 2013, 15:50:13
ProGrid den ilk çıkan ödülüm. :)

Tebrik ederim adaş :) dilerim daha çoklarını elde edersin:)

Alıntı yapılan: goxyy - 01 Ocak 2013, 15:57:07
senin girmen bana ne fayda getiriyor peki? bazı şeyleri reklam için yaptığınız belli olunca samimiyet gidiyor işte.. site sahibi başlığı açtı diye aman siteyi iyi göstrelim çabası ne iş? senin girmen benim zararımı karşılıyor mu şu an ? şu an girebildim şu an giriyor ama her gün belli aralılkarla bende tek bu site için bağlantı sorunları yaşanıyor. objektif olmak lazım biraz. ayıp oluyor cidden.

Karşımak gibi olmasın ama, Site sahibi konu açtı diye siteyi iyi gösterme çabası içine olmayan biri, Kiralık refim upgradem olmayan biri olarak yazıyorum.
Tolgacana verdiğiniz mesajda ne derece objektifsiniz acaba? Bence  gerçekten  objektif olmanız lazım biraz

Siz bir sorundan bahsetmişssiniz. Burdaki üyelerde eğer karşılaşmıssa onaylar evet bendede oldu diye karşılaşmamıssa bende bir sorun yok der. Her 2 durumdada sizin sorununuz hakkında bilgilendirmeden başka birşey yok.

Bendede sorun oldu evet var diyorsam veya bir kaç kişi diyorsa demekki sitede birşeyler olabilir. Kimsede olmamışssa bu hata sadece sizde olmuşssa kendi pc , net bağlantısı , proxy , dns ayarlarınızı kontrol edersiniz olur biter.