Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

goxyy

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 01 Ocak 2013, 16:16:29
Tebrik ederim adaş :) dilerim daha çoklarını elde edersin:)

Karşımak gibi olmasın ama, Site sahibi konu açtı diye siteyi iyi gösterme çabası içine olmayan biri, Kiralık refim upgradem olmayan biri olarak yazıyorum.
Toılagacan verdiğiniz mesajda ne derece objektifsiniz acaba? Bence  gerçekten  objektif olmanız lazım biraz

Siz bir sorundan bahsetmişssiniz. Burdaki üyelerde eğer karşılaşmıssa onaylar evet bendede oldu diye karşılaşmamıssa bende bir sorun yok der. Her 2 durumdada sizin sorununuz hakkında bilgilendirmeden başka birşey yok.

Bendede sorun oldu evet var diyorsam veya bir kaç kişi diyorsa demekki sitede birşeyler olabilir. Kimsede olmamışssa bu hata sadece sizde olmuşssa kendi pc , net bağlantısı , proxy , dns ayarlarınızı kontrol edersiniz olur biter.

iyiya bu sorunu yaşayanların varsa yazması daha mantıklı değil mi? polimik başlatmaya gerek yok bakkın sonra polimik oluyor işinize geldiği gibi davranıyorsunuz;) bu sitede en azından benim pcimde sorun var başkasında olmaması bana bi fayda sağlamıyor malesef çözümü veya sebebi hakkında önerisi olan biri "bende olmuyor fakat şundan oluyor  olablir.."diyebilir tabi. yoksa altını çizerek kalın harflerle bende olmuyor demek ne yani?"ceneni kapat sorun varsada söyleme" demek herhalde.

hakanatik01

@goxxy ;
DNS'lerini open DNS yada Comodo DNS olarak kullan hiç sorun yaşmassın artı Net bağlantın nedir? Kablonet se hiç bulşam onda hep sorun oluyor bu sitede...herkes siteden memnun ödeme kaıtlarına bakarmısınız?site kötü yada iyi kimse demiyor zaten ŞÜrpheniz varsa diye ödeme almayan kalmadı kullanıpta bir metilli avr oda 1-2 gğne alır  :g :g siz pek bakmıyorsunuz herhalde yoksa elisa hocanında daha yeni 40$ aldığını görüdünüz bu kadar ödeme yapan bir siteye nasıl kötü diyebiliriz ki  :D :D

Sorunda sizde olabilir bulunduğuz bölge v.s gbi sebelerle   belkide   bende dünde sorun yoktu bugünde :g :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: goxyy - 01 Ocak 2013, 16:23:32
iyiya bu sorunu yaşayanların varsa yazması daha mantıklı değil mi? polimik başlatmaya gerek yok bakkın sonra polimik oluyor işinize geldiği gibi davranıyorsunuz;) bu sitede en azından benim pcimde sorun var başkasında olmaması bana bi fayda sağlamıyor malesef çözümü veya sebebi hakkında önerisi olan biri "bende olmuyor fakat şundan oluyor  olablir.."diyebilir tabi. yoksa altını çizerek kalın harflerle bende olmuyor demek ne yani?"ceneni kapat sorun varsada söyleme" demek herhalde.

size tek bir soru soracağım.
Hani diyorsunuz ya madem sorunun yok yazma ozaman diye.Bak şimdi

Diyelimki sorun yaşıyorsunuz buraya yazdınız aynen bu şekilde ve sorununuz hakkında kimse birşey yazmadı cevaplamadı.(Kimsenin sorunu yokmuş)
Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün bunu... Ozamanda ilgisiz alakasız üyeler forum yönetimi vs.. Bir sürü şey ile karşı karşıya kalmaycakmıyız?

Tabikide sorunu olan sorunum var yazar bende karşılaştım yazar, ama sorunu olmayıp normal erişebilen insan ben karşılaşmadım desinki Sorununuzun çözülmesi için yapılacak işlemler netleşssin.

Burda tolgacan haklı siz haksızsınız demiyorum beni yanlış anlamayın sadece olayın işlerin nasıl ilerlemesi gerektiğinden bahsediyorum.

ikose

Alıntı yapılan: goxyy - 01 Ocak 2013, 16:23:32

Tabiki öyle değil Goxyy
10-15 gün önce aynı sorun için bende yazdım 4-5 kişi bende sorun yok deyince
demekki sorun bende diyerek modem ve Pcmi açtım kapattım ayar değiştirdim
farklı linklere tıklama yaparak giriş yapmaya çalıştım..
Kimse sorun yok biz tıklıyoruz demeseydi , o zamanda kimse yazdığıma cevap vermiyor gibi bir durum olacaktı.. ( FilmsizKalma Hocamızın yukarıda anllattığı gibi  (a))
Bende sorun yok diyerek şimdi hata mı yaptım bende yani..  ???

hakanatik01

Ben diyorum vallahi tolga haklı :D 1.ben siteye giremiyorum demiş tolga giriyorum demiş ozaman ggoxxy'nin dönüp kendinde düşünmesi lazım acaba sorun bendemi diye?
gelipte siteye giremiyorum demek yeterlimi bilen birinin bile sorunu çözmesi için?? belki bilmeden DNS ayarını değiştirdi sonra geri almayı unuttu yada bilgisayarında bir virüs var açmıyor siteyi v.s. diye nerden bilenebilir ki bunlar??
tolganın cevabı yeterli olmalıydı goxxy giremiyor tolga giriyorsa demkki sorun goxxy'de değil midir?

Bu arada neobux açılmıyor bende  :D :D :D sizlerde açılıyorsa yazmayın olay çıkarırım  :D :D

goxyy

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ocak 2013, 16:35:28
Ben diyorum vallahi tolga haklı :D 1.ben siteye giremiyorum demiş tolga giriyorum demiş ozaman ggoxxy'nin dönüp kendinde düşünmesi lazım acaba sorun bendemi diye?
gelipte siteye giremiyorum demek yeterlimi bilen birinin bile sorunu çözmesi için?? belki bilmeden DNS ayarını değiştirdi sonra geri almayı unuttu yada bilgisayarında bir virüs var açmıyor siteyi v.s. diye nerden bilenebilir ki bunlar??
tolganın cevabı yeterli olmalıydı goxxy giremiyor tolga giriyorsa demkki sorun goxxy'de değil midir?

sorun sitede dedim mi? herkes sürü gibi birbirini kollamayamı çalışıyor :D:D:D biri arkadan biri yandan  :) falan :) ben siteye giremiyorum 99999 tane siteye sorunsuz giriyorum sorun bende  ahmete mahmete bu benim siteye 1 gündür erişemediğim gerçeğini değiştirmez.  yakışmıyo böyle sürü mantığıyla hareket etmek haksızken haalı olmiayacaksın anca kuru gürültü.

goxyy

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ocak 2013, 16:32:37
Tabiki öyle değil Goxyy
10-15 gün önce aynı sorun için bende yazdım 4-5 kişi bende sorun yok deyince
demekki sorun bende diyerek modem ve Pcmi açtım kapattım ayar değiştirdim
farklı linklere tıklama yaparak giriş yapmaya çalıştım..
Kimse sorun yok biz tıklıyoruz demeseydi , o zamanda kimse yazdığıma cevap vermiyor gibi bir durum olacaktı.. ( FilmsizKalma Hocamızın yukarıda anllattığı gibi  (a))
Bende sorun yok diyerek şimdi hata mı yaptım bende yani..  ???

sevgili ikose zati olay bu sana gelip bişi dememişsem demeki olay başka. sen gelip yardımcı oldun siteye girilebilyior birde burdan gir dedin. başkası altı siyah kalın çizgilerle ben 1 gündür erişebiliyorum nokta diye cevap verirse bu yardımseverlik olmuyor siteyi kötüleme menfaatlerimize çomak sokma demeye geliyor . o siteye bende üyeyim kiralık reflerim var sonuçta bende masraf yapmışım onun 1 gündür girmesinin bana faydası ne?

ElisaMcCline

Arkadaşlar..
Her siteye girebilmeniz başka sitelerede girebilmenizi gerektirmiyor. Güvenlik çözümleri diye birşey var.
Sitelerin Server, DDOS protection dolayısıyla kullanıcı sayısı-bant genişliği gibi onlarca limiti var.

Siz sadece bu ya da x başka bir sitede, kendi servis sağlayıcınızın hatta aynı servis sağlayıcıda size hizmet veren server ayarları dolayısıyla bile sorun yaşayabiliyorsunuz.
Bu düz mantığı bırakın. Buna kullandığınız DNS ler ve gideceğiniz sitenin limit ya da ayarları eklenince, belki herkes için bile farklı bir configürasyon çıkıyor ortaya.

denemek isteyenler DNS cash lerini temizlesinler.
Alternatif olarak bu DNS leri deneyebilirler..

Kontrol edin, sizdeki olmayan ile değiştirirerek deneyin. Çünki sorun bazen O DNS ççalışır bu çalışmaz değildir.. Sizin kullandığınız bilgisayarda O DNS cashlerini tahrip etmeniz ya da bağantınız sırasında servis sağlayıcınızın sorunu dolayısıyla bir kere hata aldığınızda bununun DNS cash lere işlenmesi kaynaklı da olabilir.
Önemli olan sizde olmayanı denemek..

TTnet DNS
195.175.39.39
195.175.39.40

google DNS
8.8.8.8
8.8.4.4

ComodoDNS
156.154.70.22
156.154.71.22

Open DNS
208.67.222.222
208.67.222.220

Coulers79

Bir miktar ref kiraladım, yeni yıldan itibaren bu yeşil reklamların yeri kalkmış.
Arada bir iki tane geldi ama tıklamak isteyince gözükmüyor. Eskiden tıkladıklarımızı gösteren yer bile yok.
Bu durum sizde de böyle mi acaba?

Ayrıca bu aile muhabbeti çok ayıp, bu seviyesizliği ilk defa görüyorum burada umalım ki son olsun.

tolgacan86

@Coulers79; Sanırım neden reklamlarda micro olan (yeşil renkli) yerde hiçbirşey yok diye soruyorsun..

Çünkü aktif reklam yok. Eskiden tıkladığınıda görüyordun çünkü o reklamın tıklanma değeri bitmemişti reklam halen aktifti ve başkaları tıklıyordu. Şimdi hiç micro reklam olmadığı için orası boş, yeni reklam çıktığında gelecektir.