Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

ElisaMcCline

Admin ilk task denemelerinden mutlu sanırım :) Şimdi baktım da bir sürü taskı eklemiş bu sefer :)

Task ücretierlni anında ödeyip, karşılığını uzun zaman sonra alabildiğini düşünürsek,
admin önünü görebiliyor şeklinde bir yorum da çıkartabiliriz buradan :) :y

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Ocak 2013, 14:39:41
Admin ilk task denemelerinden mutlu sanırım :) Şimdi baktım da bir sürü taskı eklemiş bu sefer :)

Task ücretierlni anında ödeyip, karşılığını uzun zaman sonra alabildiğini düşünürsek,
admin önünü görebiliyor şeklinde bir yorum da çıkartabiliriz buradan :) :y

Hocam evet bir sürü task var ama yine de eleme yapıyor. Mesela Clixsense'te olan ve biz forum ahalisinin çok rahat bir şekilde yaptığı çoğu task yok.

Ama dediklerinize katılıyorum. İnş. uzun ömürlü olur da iyi miktarlar kazanırız..

Metilli

Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Otomatik günlük ödeme % kaç indirimli? 20 mi 15 mi?

enderege

Alıntı yapılan: Metilli - 11 Ocak 2013, 22:33:20
Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Otomatik günlük ödeme % kaç indirimli? 20 mi 15 mi?

%15

AutoPay is one way to extend your referrals automatically.
If you have AutoPay enabled, on the first click a referral makes per day, you'll pay to keep that referral for an extra day.
If the referral does not click, you won't pay him for another day.
In other words, you'll pay one day in advance to your referral's due date.

AutoPay is also cheaper for you because you save 15% of a whole month's rent.

The value for each referral/day will be deducted from your rental balance.
If your rental balance has insufficient funds, it will deduct from your main balance.
If both balances have insufficient funds, it won't be triggered and will only work again when one of the balances has enough funds.

Note: Please keep in mind that while you may have AutoPay activated, it's only triggered for referrals that have 20 or more days left until the next payment.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

hesabınızı tam anlamıyla düzene sokmadan pek tavsiye etmem autopay özelliğini ama yine de siz bilirsiniz.

moonisblack

100 ref aldım
biran önce kaçın nekurtarırsanız kardır :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 11 Ocak 2013, 23:56:49
100 ref aldım
biran önce kaçın nekurtarırsanız kardır :D

Walla adam nereye girse batırıyor :D
Şimdi yan yattık :D

birşey olmaz yahu, gel bir de seni görsün admin :)
Arada stats verebilirsen iyi olur moonisblack, genel durumu herkes görsün, ona göre hareket etsin istiyoruz.
Ayrıca AVG lerde genel değişimler varsa, yenilere/eskilere ayrı muamele vs, onları da görelim istiyoruz ;)

hayırlı olsun :)

hakanatik01

Hayırlı olsun :)

moonisblack

6 saatte 1avg