Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Aynen diyeceğim ama, recycle ile gelen yeni refleri de gördüm... Kafam iyice karıştı. ???

Ben de uzatmayı düşünmüyorum.. Evet, en azından yeni paketleri denemek lazım :y

enderege

Probux forumunda birisi yazmış. Ref link çalışmıyor diye. Bende kendi ref linkim ile denedim. Gerçekten çalışmıyor. Referral kısmı optional diye çıkıyor. Bir sitede probux reklamı verdim ne gelen var ne giden. Demek sorun varmış.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ocak 2013, 20:35:38
Probux forumunda birisi yazmış. Ref link çalışmıyor diye. Bende kendi ref linkim ile denedim. Gerçekten çalışmıyor. Referral kısmı optional diye çıkıyor. Bir sitede probux reklamı verdim ne gelen var ne giden. Demek sorun varmış.  :(
Bana verdiğim reklamdan bugün 1 tane ref gelmiş..  (p) ???

arshi

Task için ben sürekli yeni hesap açıyorum. Normal görünsün diye sağdan soldan linklere tıklıyorum optional kısımları hep boş.

yingyang16

Bana bugün kendi bloğumdan 1 ref gelmiş  ???

moonisblack

günde 2 şer tane geliyor ama çok daha fazla gelmesi lazım ....
gelen refleri havuza atıyor bence
adam uyanık yarın ref alım günüm bana satıcak onları :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ocak 2013, 20:35:38
Bence herkes eşten dosttan bir baksın çalışmayabilirde yada problem sadece enderege hocada :) bende komşudan ondan üye olayım dedim referer kısmı boş geliyor linkine tıkladığımda;

elle enderege olarak girdim umarım olmuştur bu kısmı boş geçersen boşta kalırsın diyede uyarıyor zaten refere kısmının üstüne gelince orasının otomatik dolu gelmesi lazım ama gelmiyor herhalde ; Özellikle reklma verip ref arayan arkadaşlar kontrol etsinler boşa gitmesin reklamları ; çok tıklayamasamda 2-güne bir kesin tıklarım :) kullanıcı adımı Ö.M atayım probux admini okuyorsa sorun olmasın :P  :g

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 14:41:29
kullanıcı adımı Ö.M atayım probux admini okuyorsa sorun olmasın :P  :g

:D :D
Bende üye olacağımda referrer kısmı boştu, kendim yazdım
Problem sadece Ender Hocamda değil

hakanatik01

Bu durumda adminle iletişime geçmek lazım yoksa reklamlar boşa gidiyor :) elin adamı nerden bilsin kullanıcı adını falan :)

ElisaMcCline

PTSU vermiştim.. bana ref geliyor ??? eee, nasıl oluyor peki ?