Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

kesin sorun var banada 9,9$ verdi 10 olamadım :D :D

tolgacan86

sicher muhtemelen training kısmını geçemedin, sonuna geldim dediğin kısım training kısmının sonu ve atıldın daha sonra o yüzdende para alamadın.

Tasklarde şu şekilde bir işlem olur, başta training denen ön deneme, hazırlık aşaması olur ve buradaki soruların hepsi test sorusudur. Kimi tasklarda 4 kimilerinde 5 tane tamamlarsan training biter ve asıl task yapmaya başlarsın. Training kısmında tamamladığın hiçbir task için para kazanamıyorsun ancak para kazanmaya trainingden sonraki kısımda başlayabiliyorsun..

sicher

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Ocak 2013, 09:35:07
sicher muhtemelen training kısmını geçemedin, sonuna geldim dediğin kısım training kısmının sonu ve atıldın daha sonra o yüzdende para alamadın.

Tasklarde şu şekilde bir işlem olur, başta training denen ön deneme, hazırlık aşaması olur ve buradaki soruların hepsi test sorusudur. Kimi tasklarda 4 kimilerinde 5 tane tamamlarsan training biter ve asıl task yapmaya başlarsın. Training kısmında tamamladığın hiçbir task için para kazanamıyorsun ancak para kazanmaya trainingden sonraki kısımda başlayabiliyorsun..

anladım hadi diyelim o oyle oldu bundan önce dollarsingup olması lazım orda full bitirdim thank you aldım ama para yok geçikmeli mi gelecektir yoksa hiç mi dollara gelmedi daha da diğerlerine gelse bari

tolgacan86

dollarsignup sitesindede CF tasklarının sonucunda $ cinsinden para değilde Puan kazanıyoruz. Bu puanları site içerisindeki Converter ile paraya çevirebiliyoruz. Puanlarınızı bir kontrol edin, Point kısmı..

sicher

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Ocak 2013, 16:52:18
dollarsignup sitesindede CF tasklarının sonucunda $ cinsinden para değilde Puan kazanıyoruz. Bu puanları site içerisindeki Converter ile paraya çevirebiliyoruz. Puanlarınızı bir kontrol edin, Point kısmı..

şaşırdım aceleden yazınca oleydi point point  gelmemişti  clixsense,neo ve probux ta dolar gelmemişti

abcb

13 centlik task geldi  :)
Please, help us rate items in relevance terms for a given Search! (PairwiseGE:3972)

arshi

Saldırın :D

Sayfa aşağı doğru uzamış da uzamış, bu ne yav..

gokovic

Thanks for your hard work!  :g

Çok izin vermedi sanki. % düşmedigi halde bitirdi.

hakanatik01

Teşekkürler abcb :y :y

Görev azdı :) clixsense de yaptım 50$ olayım diye :) bende %100düm ama almadı doğal olarak bitti bile görev :)

Complete Tasks     16 tasks     $1.38

Israrla dene gokovic +1 yakalayabilrisin belki
şuanda yakaladım ben :)

bir ipucu da az kaldımı "good match" deyip geçin bence ; vakit kaybetmeyin resim yoksa not a match varsa good match hiç okumayın bile görev sayısı 500-600 civarındaysa;

Ctrl+f ile arama yapın direkt "good match" seçeneğini  zaten arama sonucunda direkt o şıkka geleceğinden  tık tık geçmek daha hızlı ve faydalı oluyor  bu görevde bence; zaten atılana kadar görev mörevde kalmıyor  ;)

bonusumuda almış oldum çok teşekkürler abcb :)
Complete Tasks     17 tasks     $1.47