Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Şubat 2013, 19:43:15
probux a payza ve lr den 5er dolar yatırdım cashout a tıklıyorum fakat payza ve lr den para çekemiyorum neden olabilir ? bu yatırdığım paralarla herhangi bir alım işlemi yapmadığım için olabilir mi ?

Sanırım Goldeni paypal ile aldın. Ençok hangisiyle para yatırdıysan onunla çekim yapabilirsin. Payza ve LR dende 5$ çekebilirsin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Şubat 2013, 19:50:25
tmm onu çekmek için değil şuan main balance deki parayı normalde paypal dışında çekemiyordum payza ve lr ile yatırıyım belki o zaman diğerlerine de çekim işlemi yapabilirim düşüncesi ile payza ve lr den 5er dolar yatırdım main deki parayı payza ve lr ye çekebilecek miyim cashout yaptım ama sadece paypal açık
seting den tanımlama yapmayı unutmuş olabilirmisin diye
düşündüm bir an..  ???

tolgacan86

Payza ve LR den yatırdığın kadar çekebilirsin o zaman çünkü daha fazla harcama yaptığın yer paypal oldğu için orası sınırsız çekimde olur.. Eğer çekmeye çalıştığın miktar $5 dan fazla ise LR ve Payza gözükmez o yüzden..

Uniquehero

tmm dediğiniz gibi olabilir ben paypaldan daha fazla yatırım yaptım onun için açılmıyor olabilir eğer böyle bir sınırlama varsa
teşekkür ederim

sicher

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Şubat 2013, 19:55:00
tmm dediğiniz gibi olabilir ben paypaldan daha fazla yatırım yaptım onun için açılmıyor olabilir eğer böyle bir sınırlama varsa
teşekkür ederim

siz Paypal ve Payzadan çekim yapmışsınız size sorum su kesinti olarak PP mı yoksa Payza mı daha az kesinti yapıyor

abcb

Payza hiç kesinti yapmıyor   :)

Uniquehero

Alıntı yapılan: sicher - 24 Şubat 2013, 20:43:41
siz Paypal ve Payzadan çekim yapmışsınız size sorum su kesinti olarak PP mı yoksa Payza mı daha az kesinti yapıyor
hiçbirinden henüz çekim yapmadım paypal ve payza dan para yatırdım kısmet olursa bu hafta ilk ödememi alacağım :)

sicher

teşekkürler abcb bilgi için

abcb

Şaşırttın beni Sicher  :g
Genelde tek kelimelik cevaplarına alışkın olunca  :g
"inş"  "tamam"  "eyvallah" 
Ya da Arşimet'in çok sevdiği gülümsemen "  :) " (tek başına)

Rica ederim, ne demek  :)

sicher

hızlı yanıttan cevap atıom ya ondandır yanıtla diyince baska sayfaya gidio ya bazende neye cevap vereceğimi unutuyorum o yüzden bende buna alışkanlık yaptım ondandır yani tabi aklımda baska birşey olmazsa o zaman uzun yazarım neyse uzatmım şimdide dersin vay arkadas bu seferde  uzun yazmaya başladı :)  (bunu da hızlı yanıttan yazıyorum)