Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

Account Type: Premier Upgrade    Status: Verified

moonisblack

düzeltmemi yapayım paypal ın kesintisi değil probux un kesintisi paypalda fee görülmüyor

gokovic

Bu daha vahim değilmi.

djsugar

farkettim paypalın kesmediğini  admin paypalı onaylı olmayanlardan mı kesinti yapıyor diye baktımda öle değilmiş .

moonisblack

Alıntı yapılan: gokovic - 09 Mart 2013, 00:05:20
Bu daha vahim değilmi.

kendince önlem alıyor kalıcı olmak için belki ama hoş olmadı
temkinli olun derim az para değil 4.43$ için standart üyeler günlerce reklam tıklıyorlar
ödeme zamanınız geldikçe ödeme alın
ben daha fazla yatırım yapmama kararı aldım 39$ kaldı içeride

gokovic

Alıntı yapılan: moonisblack - 09 Mart 2013, 00:12:54
kendince önlem alıyor kalıcı olmak için belki ama hoş olmadı
temkinli olun derim az para değil 4.43$ için standart üyeler günlerce reklam tıklıyorlar
ödeme zamanınız geldikçe ödeme alın
ben daha fazla yatırım yapmama kararı aldım 39$ kaldı içeride

Ben şimdi Payzadan ödeme aldım. Hiç bi kesinti olmadı. Bence Paypal la site arasında kaynaklanan bi sorun var sanırım.
Yoksa admin ektra fee ile kar peşinde olsa payza içinde yapar bunu.

djsugar

paypalda ödemelerde bir sorun çıkıyor büyük ihtimal birkaç sitede böyle sorunlar oldu 24 saat gibi paypaldan ödeme yapamadılar paypal büyük ihtimal daha fazla para kesiyor gelen paralardan bu yüzden adminlerde daha fazla para kesmeye başladı.

ElisaMcCline

Paypal konusu için adminin açıklaması var.
Konu geçici ve Mart ayı boyunca geçerli olacakmış, dileyenler Payza dan çekim yapabilir veya bekleyebilir şeklinde bilgi vermiş.

Banner bilgilerinden sonra verilmiş...

Başka bir değişiklik de rental balance-main balance üzerinde.
Daha önce site için harcamalar için rental balance a para aktarılmak zorundaydı. Artık rental balance da bulunan paranın yetmemesi durumunda geriye kalan kısmı  main balance dan çekilecekmiş.

ElisaMcCline

Önemli uyarı:

birkaç gündür reklamlar arasında fake bir reklam çıkıyor. Muhtemelen onay sırasında içerik farklı tutulup, onaylandıktan sonra ilgili siteye ait ilgili sayfanın kodlarının değiştirilmesi yoluyla da onay mekanizması atlatılıyor.

Reklamlarda açılam bu siteye kesinlikle hiçbir bilgi girmeyin !!!
Muhtemelen her seferinde başka link kullanılıyordur ama benim yakaladığım reklamdaki buydu ...
bilgi amaçlıdır:
Kesinlikle siteye bilgi girmeyim !!! ---> <--- Kesinlikle siteye bilgi girmeyim !!!

Daha önce bir hata yapıp bu siteye kullanıcı adı-parola bilgisini girdiğinizden emin olamazsanız, mutlaka parolanızı yenileyin.
Personal datanızda da bir değişiklik var mı kontrol edin.

hakanatik01

teşekkürler;
Admine raporlamıştım ben bunu kaldırmadı henüz :)

özür diliyom kaldırdık diye mesaj gelmiş çıkarmı gene bilmiyorum:)
Hello hakanatik01,

Thanks for reporting.
The advertisement has been removed.

Have a nice day.

---
Sincerely,
Mark L.
Probux Ltd.