Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar.. taskın içine girdikten sonra değil, girmeden önce taskların bir arada bulunduğu ilk sayfanın linkini karşılaştırın önce.
Task içine girdiğinizde zaten hiç şansınız yok.. kesinlikle bier uniq id atayacaktır.

Çıkmam lazım, daha fazla dahil olamıyorum konuya kusura bakmayın.
Ama dediğim kısmı kontrol edin ;)

FilmsizKalma

Clicsensede ise ref id niz geliyor değişen yere msal eğer görev clixsensede çıkmasaydı..Başkasının linkine kendi id mizi yapıştırarak girebilirdik..ama proda kendi id miz görünüyormu?

hakanatik01

ana sayfadada durum aynı hocam  [/b]&reset=true#661 şeklinde bende burdan ben olduğumu anlıyor

FilmsizKalma

hakan peki o senin , proda account sayfasında banner kısmına gelince, ismini değilde numaranı seçtğin numara ile aynı numaramı?
şu linkteki

ikose

Hakan bendede durum aynı arkadaşım

Numaram  =   696B6B6......

FilmsizKalma

ikose istersen linki editle

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Mart 2013, 13:46:27
hakan peki o senin , proda account sayfasında banner kısmına gelince, ismini değilde numaranı seçtğin numara ile aynı numaramı?
şu linkteki

yok değil hocam  adamalar ondan diyor zaten sorun bizde değil CFde diye bence haklılarda;
68616B616E6174...... orda ki bu
çok yapmaklada ilgisi olmuyor zaten az yada çok elin gavuru 19000 lerde clixsensede bu adam hala yapabiliyorsa :)

bekeli

Konuya sonradan dahil oldum ama bende de taskler gözükmüyor Probux'ta :S
Bu aralar task yapmadığım için farkına varmamışım demekki  :D

abcb

Kişiye göre taskın çıkıp çıkmamasının neyle ilgili olduğunu ben hala anlamış değilim, proda takribi 15 dakika önce çıkan task birden bire yok oldu, şu anda çıkmıyor  ??? Bugün proyu tıklamadım ve hiç task da yapmadım, sadece arada bir hangi task var diye baktım

Pro admini bence avg ayarlarıyla oynadığı gibi taskla da oynuyor
Avglerde de dönem dönem avglerimiz ya çok düşüyor, ya da yükseliyor
Artık sanırım taskta da aynı şeyi yapmaya başladı, kişiye özel muamele yapmaya başladı yani

hakanatik01

kişiye özel muamele yapıyorsa ama Filmsizkalma'ya değil bize yapması lazım değilmi modum ? :) çok yapana özel bir muamele varsa olabilir ama  :) siz az yapıyorsunuz yapmasınızda olur diye  düşünmüştür belki admin :P