Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Bilemiyorum ki, task gelince karşılaştırmalar yapalım, kime hangileri geliyor, dünkü gelen baba task herkeste çıktı, haritalı tasklarda herkeste çıktı  ???

hakanatik01

çıkmayanda 1 tane bile çıkmıyor modum elisahocadada bekelidede filmsizkalma dada aynı durum var acaba az yapıyorlar diyemi dedim benim 2.hesaptada yok mesela ama ana hesabımdan çok yaptığım için onda Probelm yok;
Senin dediğin genel bir durumdu arada task geliyor hatalıysa kalkıyor ki hepsinde kalkıyor bu durumda ,öyle olmuştur diğer hocalarımızın sorunu hiç olmaması;mesela sende şu anda 3 tane vardır heralde dün yaptıklarımız bitmediyse ama hocalarımızda onlarda yok :) direkt ingilizce task yok diyor sonra deneyin falan işte;

abcb

Bak bu çok mantıklı, senin diğer hesabında taskı çok az yaptığın için task o hesabına gelmiyorsa demek ki az task yapan ya da yapmayan kişilere task az geliyor ya da hiç gelmiyor

Bende 3 task vardı, " Categorize services and products offered by businesses" bu task üç gündür duruyordu ama beni yanlışlarımdan dolayı almadığı için hiç yapamadım, biraz önce de kaldırdılar, yapmadığım için kaldırmış olabilirler  ???

gokovic

Sorry - you have been banned from completing tasks
You have been banned from completing any more work. If you believe your work was wrongly banned please contact us using the "Send Feedback" link in the upper right hand corner.

Proda bu yazyıyor şuanki 2 taska tıklayınca. Ama başka bi hesapla vs son 10 gundur felan girmedim. ban yemiş olma ihtimalim yok bence. Başka bir olay bu tam anlayamadım.

abcb

Eyvah eyvah
Gokovic neoda clixsensede denedinmi , aynısımı yazıyor, sadece promu

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 13 Mart 2013, 19:07:11
Eyvah eyvah
Gokovic neoda clixsensede denedinmi , aynısımı yazıyor, sadece promu

Yok hocam sadece Proda böyle. Şimdi neoda task yaptım bi sorun yok. clixsensde de baktım onda da bi sorun yok.
Ayrıca dün sanırım proda da az bişey task yapmıstım bi sorun yoktu. dünden bugunede baska bi acc ile girmedim. Hatta en son 10 gun kdr önce öyle birşey yapmısıtm onda da çerez vs hepsini halletmişitm.

abcb

İyi çok sevindim diğerlerinde yapabildiğine  :)
İllegal hesaplarla alakası varsa çok fazla kişi aynı sorunu yaşar, istersen sen önce bir ticket at, neden olduğunu sor, bu arada da forumunu takip edelim, aynı şikayette bulunanlar olacakmı bakalım

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 13 Mart 2013, 19:14:03
İyi çok sevindim diğerlerinde yapabildiğine  :)
İllegal hesaplarla alakası varsa çok fazla kişi aynı sorunu yaşar, istersen sen önce bir ticket at, neden olduğunu sor, bu arada da forumunu takip edelim, aynı şikayette bulunanlar olacakmı bakalım

Tamam hocam teşekkürler.

abcb

Teşekkürlük bir durum yok  :) İnşallah ticket a olumsuz bir cevap almazsın ve umarım geçici bir durumdur  :)

FilmsizKalma

ya acaba limite gelenleremi çıkartmıyor :D:D benim 4.6 $ misal :D task felan yok