Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Diyeceğim tek şey var. Bu ara beş kuruş yatırmayın siteye. Çekebileceğiniz en yüksek miktarı çekin.

Tabii bu benim görüşüm.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Bencede site yatırımı hak etmiyor artık... Çekebileceğiniz kadarını çekin..

DR sayım 44 tık sayımda 40-50 arası değişiyor günlük ama ben RR konusunda zarardayım çok fazla..

rubiccube

probuxta RR lerin durumu 3 gündür bende sıfır tıklama olarak gözüküyor bendemi böyle sizin rr lerdede tıklama varmı?

enderege

Alıntı yapılan: rubiccube - 17 Nisan 2013, 20:19:34
probuxta RR lerin durumu 3 gündür bende sıfır tıklama olarak gözüküyor bendemi böyle sizin rr lerdede tıklama varmı?

340 ref var. 50-60 tıkdalar hergün. Sizde kaç ref var bilmiyorum ama genelde hep öyle.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

rubiccube

Alıntı yapılan: enderege - 17 Nisan 2013, 20:23:22
340 ref var. 50-60 tıkdalar hergün. Sizde kaç ref var bilmiyorum ama genelde hep öyle.

hocam ben probuxta daha güven aşamasındayım geçen ay 10 RR almıştım avg en düşüğü 1.8 idi 3 gün önce 3 tane daha rr aldım biri bile tıklamıyor ne oldu bu siteye anlam veremedim doğrusu  :S

ElisaMcCline

Hala siteye yatırım düşünen varsa vazgeçsin bence.
Sonuçta yatırımımdan çok daha fazlasını geri aldım evet.. Ama 300 DR ile başlayan 0AVG serüvenim devam ediyor.
Autorecycle ile değişen refler bile günlerdir tıklamıyor..
100RR kaldı.. gitsin artık onmlar da kurtulayım. DR kazancını da yediler son dönemde... :)

Coulers79

@Tolga Can autorecycle değil. Yeni gelen reflerin süresi bir aylık. Geçen haftada böyle olmuştu Elisa hocaya bu ilginçliği söylemiştim.

GameHunter

Maaşallah'ı var benim Probux'ta şansım tuttu. 200 refim günlük tık sayısı 320 nin altına inmedi daha.

Günde 3 tane recycle yapıyorum 6 gün tıklamayanları.
Kirası bitmeye 5 gün kalanları da uzatıyorum. Kâr edebiliyorum standart üyeyken.

Tabi ilerde bozulur mu bilmem, zaten PayPal'da kesinti fazlalaştı ve her saat çekim yapılamıyor. Mini Jobs komisyonlarını da bozdular.

PayPal sıkıntısı baş göstermese Golden üye olabilirdim ama böyle devam etmeye karar verdim.

ElisaMcCline

Paypal açık arkadaşlar, Geçici mi bakamadım foruma ama ödeme alabildim.
Acele edin ;)

arshi

Bir de sitenin kendi açılsa neler olacak kim bilir (d)

Gerçi benim bakiye de yeterli değil ama heyecanlandım yine de :P