VideoWall Habercisi

Başlatan avni59, 20 Eylül 2012, 20:16:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

+2 virool daha.. coştu gene.. :D

hakanatik01

Kullanıyonmu bilmiyorum superpay de 8'tane olmuş virool sen söyleyince baktım orda da birikmişim 0,92 kadar min ödemesi 1$ mış yarına alrıım  ödemeyi :g :g Teşekkürler uyarı için

tolgacan86

işe yaradığına sevindim, superpay'e henüz bulaşmadım şu aralıka girelim oradaki yarışmayada el atıcam :D :D benim en büyük rakip var orada ama anhbro  :g

hakanatik01

Haftalık yarışmada deymez ücret az :P
Your new referral must complete at least one offer valued at 0.05 of higher to qualify.

PLACE   MEMBER   PRIZE VALUE   NUMBER OF REFERRALS
1   neoubdec    $10.00   6

Aylık yarışmada Yapılan görev sayısını sayıyor sanırım oranları da düşük değmez bu site bence ama genede incelersin buda bu ayın 1.si:)

masterone619    $25.00    238

tolgacan86

haftalıkta 15$ rewardingten $10 burdan gelse, ayda 25*4= $100, pointdollardanda $35 gelicek yarısını alsak, $117.5 aylık yarışmalardan fena değil bence :P:P

tolgacan86

lovablegs

pointdollars ta viroll video var bir sürü coşmuş :)

goxyy

hakanatik01

Senin puan alamadığın video izleme olayı:) banada vermiyor nedense sistem sorunlu olabilir 3 video izliyorsam 2 sinden geliyor puan geçte gelebiliyor bazen video puanları

regortaz

Bende de sorun var videoların ücretlerinin ödenmesinde, bazılarında geliyor bazılarında gelmiyor kazanılan puanlar. Bir de sonuna kadar izlemek gerekiyor sanırım.