Entscheiderclub ( DEVİR KONUSU )

Başlatan pendik34, 03 Şubat 2018, 18:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreyurt999

saglık olsun hocam ya genelde her gün geliyor 1-2 euroluk ben hiç yapmamıştım anket valaha değişiklik oldu

pendik34

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 19 Ekim 2018, 19:46:30
saglık olsun hocam ya genelde her gün geliyor 1-2 euroluk ben hiç yapmamıştım anket valaha değişiklik oldu

güzel site 2 kere ödeme aldım 14 euro var bakiye şuan  20 yaparsm iyi olur

emreyurt999

hocam bu payoner kimlik bilgisi falan istiyor ama tcyi falan verdin mi sen :) site güzel gibi valaha hocam

pendik34

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 19 Ekim 2018, 20:30:58
hocam bu payoner kimlik bilgisi falan istiyor ama tcyi falan verdin mi sen :) site güzel gibi valaha hocam

ne istiyorsa ver sorun degil sıkıntı cıkmaz

emreyurt999

hocam son soru acaba payoneri açarken iletişim adresi kısmında ülke kısmına almanya mı diyelim türkiye mi sence

pendik34

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 19 Ekim 2018, 21:00:55
hocam son soru acaba payoneri açarken iletişim adresi kısmında ülke kısmına almanya mı diyelim türkiye mi sence

hocam payoneer türkiye olacak kesinlikle almanya yapma

emreyurt999

hesabı 3 gün içinde açacaklarmış hocam bekliyelim bakalım

kanacali53fk

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 20 Ekim 2018, 15:44:24
hesabı 3 gün içinde açacaklarmış hocam bekliyelim bakalım

Benmi bi yerde hata yaptım acaba bu sitede 9 Euroya gelince hesabımı kapatmışlardı.

kanacali53fk

Birde birşey daha söylemek istiyorum sen hep ödeme alıp banlanmışsın ben ödeme alamadan banlanıyorum :D

Türk ismiyle kayıt oluyoruz siteye bence oradan yakayı ele veriyoruz.

PAYPAL Kapanmasaydı , yabancı isimlerle hesap açar öyle yapardık.

Paypalda zaten para göndermek için hesaplar arası onay vs istemiyor ben eskiden öyle çok yürütmüştüm neredesin paypal  :DD

pendik34

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 22 Ekim 2018, 10:29:55
Birde birşey daha söylemek istiyorum sen hep ödeme alıp banlanmışsın ben ödeme alamadan banlanıyorum :D

Türk ismiyle kayıt oluyoruz siteye bence oradan yakayı ele veriyoruz.

PAYPAL Kapanmasaydı , yabancı isimlerle hesap açar öyle yapardık.

Paypalda zaten para göndermek için hesaplar arası onay vs istemiyor ben eskiden öyle çok yürütmüştüm neredesin paypal  :DD

payoneerdeki iban numaası benim adıma sitede iban numarasın isim soy ismini ögrenmek istiyor  yanlış verirsem ödeme yapılmaz oyuzden yanlışa yer yok kanka :d yapcak bsy yok site kople türkiyeye kapanana kadar devam  :) cok sürmez zaten