Payza'dan nasıl para çekilir?

Başlatan Coulers79, 22 Eylül 2012, 01:26:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: atLL - 02 Haziran 2016, 15:39:07
Bitcoin :D
payzayı bitcoine çeviren sitelerde hep limit var. en az 5 dolar falan istiyor çoğu :( bitok.com'da limit yok oraya 1.49$ gönderdim kesintilerden sonra 1.11$ geçecek hesaba. bitcoine çevirince de 1.05$ falan olur :P
ama payza ödemeyi incelemeye aldı :m şansa bak 1 hafta falan bekletirler kesin (zopa)

Cromwelle

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2016, 19:54:30
payzayı bitcoine çeviren sitelerde hep limit var. en az 5 dolar falan istiyor çoğu :( bitok.com'da limit yok oraya 1.49$ gönderdim kesintilerden sonra 1.11$ geçecek hesaba. bitcoine çevirince de 1.05$ falan olur :P
ama payza ödemeyi incelemeye aldı :m şansa bak 1 hafta falan bekletirler kesin (zopa)

Bende 4$ var payzada bunu nasıl exchange edicem btc şeklinde onaylı değil benim hesap.

Dio

Alıntı yapılan: Cromwelle - 22 Haziran 2016, 14:54:16

Bende 4$ var payzada bunu nasıl exchange edicem btc şeklinde onaylı değil benim hesap.
hesap onaylı olsaydı 20$ olduğunda payzadan btc çekilebilirdi ama onaylı olmadığı için mecbur exchanger sitesi kullanacaksın. dün biri daha sordu, siteleri inceledim şuan için en uygunu bitok.com. yanlış hesaplamadıysam %10luk bir kayıp oluyor. diğer sitelerde %20lere kadar çıkıyor :m
aşağıdaki konuda bitokla ilgili mesajlar var. konuyu okuyun anlamadığınız yerleri o konuda sorun siteyi kullananlar yardım eder :y
http://www.gelirkapisi.com/alertpay/payzadan-bitcoin'e-transfer/

Cromwelle

Alıntı yapılan: Dio - 22 Haziran 2016, 15:48:20
hesap onaylı olsaydı 20$ olduğunda payzadan btc çekilebilirdi ama onaylı olmadığı için mecbur exchanger sitesi kullanacaksın. dün biri daha sordu, siteleri inceledim şuan için en uygunu bitok.com. yanlış hesaplamadıysam %10luk bir kayıp oluyor. diğer sitelerde %20lere kadar çıkıyor :m
aşağıdaki konuda bitokla ilgili mesajlar var. konuyu okuyun anlamadığınız yerleri o konuda sorun siteyi kullananlar yardım eder :y
http://www.gelirkapisi.com/alertpay/payzadan-bitcoin'e-transfer/

Tamamdır bakıcam normalde bitoka üyeyim ama denemedim.

mrjamestanse

45 TL çekim için 10.5 kesiyor banka hesabına yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum. Paypal ne güzel hiç kesinti yapmıyordu.

ibrhmsny

Arkadaş bu nasıl bir başlık ismi
Ekşi sözlük mü burası
Kaç lira çekersen çek 10. 5 TL kesinti yapar.

cocoextra

sevdayagmu

bu ne la ne istiyor her yöne cekılebılır başlık efsane gercekten  :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

atLL

bence makul bir ucret 10 lira payzayi bu konuda takdir ediyorum cunku hic odemeyebilirdide bitcoin yap oradan oraya cek parayi ben sahsim adina tl olarak payzadan para cekebildigim icin sevindim acikcasi

strenergy

@mrjamestanse aynı konulara ait birden fazla konu açmayın . Bununla ilgili bir konu zaten var ve bunun altından devam edebilirsiniz .

Ayrıca başka forumlarda olduğu gibi burada saçma sapan başlıklar altında kimse konu açmasın .

Konu var olan başka bir konu ile birleştirilmiş ve konu başlığı değiştirilmiştir  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]