CryptoTab (Chrome ve Firefox Eklentisiyle Bitcoin Mining)

Başlatan blackilka, 08 Mart 2018, 11:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2022, 17:50:16
Siz işlemcinin ne kadarını kullanın derseniz o kadarını kullanıyor :)

Açılışta otomatik açtırdığınızda diğer yüklenenlerle bir arada %100 olabilir.
Açılışta otomatik olarak açtırmayıp, diğer uygulamaların açıklası yüklenmesi tamamlandıktam sonra manuel kendiniz açarsanız %100 gibi işlemci kullanımları görmezsiniz.

Ben yarıda tutuyorum. Boşta bile olsa PC de %1-2 illa kullanıyor işlemciden.
Standart %51 civarında kalıyor boşta ise.

Yanlız evet kazanca göre ilerlemek lazım, değmiyorsa bırakılabilir tabii ki.
Zaten sırf bunun cihaz için açık bırakmak çok anlamlı değil. Ama zaten açıken de 5 satoshi gelse kârdır diye bakıyorum ben.
Bu benim görüşüm tabii ki.  (spk)

Anladım bu işlemciyi çok kullanması yeni başladı yalnız açınca PC, Google Chrome donuyor (tam da yarıda da çalışsa aynı şu an) o derece ondan mecbur bıraktım, açılışta otomatik de başlamıyor.

yorkashton

Geçen bende de aynısı oldu önceden yüzde yüz yapardım pc kasmazdı. şimdi yüzde 70 veya 50 ye bile çeksem pc kullanılamaz hale geliyor bazen.  bir sorun var sanırım. önceden böyle değildi. Bu yüzden pc de kullanmıyorum şuan arka planda çalışsın diye düşünürken internette gezinmeye bile izin vermedi.

Dark

Alıntı yapılan: yorkashton - 30 Ocak 2022, 21:23:17
Geçen bende de aynısı oldu önceden yüzde yüz yapardım pc kasmazdı. şimdi yüzde 70 veya 50 ye bile çeksem pc kullanılamaz hale geliyor bazen.  bir sorun var sanırım. önceden böyle değildi. Bu yüzden pc de kullanmıyorum şuan arka planda çalışsın diye düşünürken internette gezinmeye bile izin vermedi.

Evet aynen önceden böyle değildi başka bir sorun var açtığım gibi donuyor Chrome, PC o yüzden birkaç gündür kullanmıyorum belki güncellemeyle düzelir.

ElisaMcCline

% kaç yaptığınıza değil, kazım hızınıza bakın.

Sürekli daha iyi cihazlar işlemciler çıkıyor. %100 onların hakkı diye düşünün. Sizi üzmeyecek % lerde kalın.

Daha önce %100 le aldığım kazım hızını %50 ile alıyorum şu anda. Kazım hızına odaklanın.

Dark

Uygulamanın stabilliğiyle ilgili bi problem var  kazım hızıyla da alakalı değil doğrudan açınca hemen pc donuyor işlemci kullanımı da fırlıyor.

Yani böyleydi bakayım düzelmiş mi kaç gündür açmıyordum. Evet şimdi düzelmiş gibi

Dark

ElisaMcCline

Bu sefer abarttılar :D
Ödemeyi Cuma gecesi istedim, Cumartesi gecesi göndermişler :D Pazar günü kalktığımda ödeme gelmişti :D

Haftalık ödemelere devam  :y

352 ve 353 nolu ödemeler  (eht) ($$)     (1 günde geldi)  (spk)

Toplam : 0,00013526 BTC =/= 5,62$ :y

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/cryptotab-odemeleri/msg634739/#msg634739

ElisaMcCline

Güncelleme:

NFT Mining başlıyor görünüyor. Kazı ekranı değişmiş bende. NFT kazımı için de buton eklemişler ama aktif değil.

Bilgi sayfasına yönlendiriyor. Kazım hızına sahip olmak için Token almanız gerekiyor gibi, çok incelemedim henüz.

https://cryptobrowser.site/en/cryptotab-nft-mining/