CryptoTab Ödemeleri

Başlatan blackilka, 14 Mart 2018, 17:51:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

enderege

yusufbyk

hayırlı olsun @ElisaMcCline  :) bu ödemeler ağırlıklı olarak reften mi geliyor yoksa pc hep açık miningden mi geliyor ? ben denedim çünkü bir süre 1 haftada o kadar birikmesi imkansızdı :))
($)my profit land= https://myprofitland.com/game/yusufbyk
BENİM REFİM İLE KAYIT OLANLARA EKSTRA AVANTAJLAR MEVCUT MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUM ;)

Kamrey

Alıntı yapılan: yusufbyk - 11 Nisan 2022, 09:17:18
hayırlı olsun @ElisaMcCline  :) bu ödemeler ağırlıklı olarak reften mi geliyor yoksa pc hep açık miningden mi geliyor ? ben denedim çünkü bir süre 1 haftada o kadar birikmesi imkansızdı :))

ben çift hatta 3 lü kazanç yapıyorum yusuf :) cryptotab + autofaucet + earn app :)

enderege

İyi bir PC ve iyi bir trafo lazım bence :D

Ben de arada PC açıkken açıyorum. 6 aydır 7$ anca birikti.

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar, darısı ilgilenen herkesin başına :)

@yusufbyk

Ref geliri yaklaşık %15 gibidir, büyük oranda kazım gücü ve biraz sağlanan imkankardan faydalanmak diyelim :)

Burada kazanç konusunda bir soruyu alıntılayarak cevap vermiştim kabaca, soru ve cevap bir arada :)
https://www.gelirkapisi.com/madencilik/cryptotab-(chrome-ve-firefox-eklentisiyle-bitcoin-mining)/msg635581/#msg635581