Kitoboy-farm.ru - Sanal Oyun ( SCAM)

Başlatan emrecan2121, 18 Mart 2018, 09:40:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyazvezir

Alıntı yapılan: breakheart - 01 Mayıs 2018, 19:10:24
aynı bağlantı veya aynı ciihazdan birden fazla hesaba girince hesabı banlıyorlar. Böyle birşey olmuştur

yok hocam kesinlikle ne arkadaşım benim telefon yada wifim den nede ben onun telefonundan wifisinde hiç bir şey olmadı

breakheart

Alıntı yapılan: beyazvezir - 01 Mayıs 2018, 19:24:54
yok hocam kesinlikle ne arkadaşım benim telefon yada wifim den nede ben onun telefonundan wifisinde hiç bir şey olmadı
hım mesajı rusca atıyorusunuz ozaman. ingilizceniz güzelse ingilizce atın derim.  benim tek bir sitede sıkıntım oldu 16 hesapın 12 sini banladılar oda çerezleri silmeyi unutmuşum. ip değişmiştim yemediler:)

beyazvezir

Alıntı yapılan: breakheart - 01 Mayıs 2018, 19:37:07
hım mesajı rusca atıyorusunuz ozaman. ingilizceniz güzelse ingilizce atın derim.  benim tek bir sitede sıkıntım oldu 16 hesapın 12 sini banladılar oda çerezleri silmeyi unutmuşum. ip değişmiştim yemediler:)

20 апреля я заплатил деньги на свою систему 2044 рубля с моей учетной записи получателя. Исправьте мою учетную запись в случае ошибки.
[email protected]
Beyazvezir

breakheart

Alıntı yapılan: beyazvezir - 01 Mayıs 2018, 19:40:05
20 апреля я заплатил деньги на свою систему 2044 рубля с моей учетной записи получателя. Исправьте мою учетную запись в случае ошибки.
[email protected]
Beyazvezir
inş dönüş olur. ben bazen site sahiplerine(supporta)  mail atıyoruma ama dönen hiç görmedim.

emrecan2121

breakheart

Alıntı yapılan: emrecan2121 - 06 Mayıs 2018, 10:37:39
100 ruble daha attım site sağlam +1
Aman dikkat et !!!

Toplam katılımcı:624 kişi.

24 saat yeni:4 kişi.

Ücretli toplam:3889.89 p.

Proje Rezervi:30885.44 р.

Çalışıyoruz: 2 ay 17 gün

2,5 ayda üye sayısı 624 kişi. site her an gümleyebilir. Sağlam olması için şimdiye üye sayısının enaz 10-15 bin olması lazımdı ;) bu rakamlara dikkat edin. üye sayısı, ücretli rezerv= üyelerin yatırdığı toplam para , rezerv: site sahibinin kendi parası.
Birde nette youtube ta biri tanıtmış sadece bir Türk. onun video altında olumsuz yorumlar var. Aman dikkat edin. Burada amaç komisyon almak değil az araştırma yapıp  milleti bilgilendirmek olmalıdır. Vebal alırsınız..Artı bazıları hiç çekememiş ,bazıları almış. Site gelişigüzel ödeme yapıyor haberiniz olsun. Sadece bizim sitede tanıtımı var bu da sıkıntı tabi.
600 bin üyeli en aktif ecnebi forumda bile tanıtımı yok. Neden sıkıntı olur yazayım scama düşer haberiniz olmaz. Tanıtımı yapılmadığı için erken batar ki 2.5 ay olmuş.

artı beyaz vezirin 2000 rublesi gitmiş hala ödeme alamamış nasıl sağlam oluyor

[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=Cw_h1agXZlc[/spoiler]

breakheart

Cashmoon

beyazvezir

Alıntı yapılan: breakheart - 11 Mayıs 2018, 14:34:49
@beyazvezir  sorun çözüldü mü

hayır geri dönüş yok hergün maile devam hesap kilitli hala. 20 Nisan 2018 saat 16:00 civarı kapatıldı yatırım sabah saat 11:30 civarında yapıldı

[spoiler][IMG]https://resmim.net/f/a8OKR4.png[/img][/spoiler]

emrecan2121

Hocam ben takır takır ödememi alıyorum sıkıntı yaşamıyorum sizin hesap neden askıya alındı ki birden fazla üyelikmi açtınız acaba istemeyerek