Forum Yeni Görünüm

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 00:11:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 10 Mayıs 2015, 23:27:19
Şu forumda aktif oldum olalı bir yerde durduğunuzu henüz göremedim :D Geyik geldi mi bilmem ama benim uykum yavaş yavaş gelmeye başladı :)) Onuda kovalamanın yöntemleri varsa öğretebilirseniz sevinirim :)

Sen beni gençken görecektin :P

Uyku bana uğramadığı için maalesef kovalama yöntemi konusunda bir fikrim yok :)
Kendi adıma size söyleyebileceğim tek birşey var ama spoiler içine koyuyorum ki herkes görmesin :)

[spoiler]iyi uykular :)[/spoiler]

silver

Yaşınızı bilemeyeceğim ama hiçte yaşlıymışsınız gibi durmuyor :D Uyku uğramıyor diyorsunuz ama neden kaçıyorsunuz?? Foruma uzun süredir uğramadığınız doğru mu?? Forum sakinleri @ElisaMcCline bizimle sohbet etmeden gidiyor diyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?? Yaşlı olduğunuzu belirtmişsiniz ama yaşlılar erkenden uyumaz mı? :)) Bu sorulara halk cevap bekliyor :)) Siz bu sorulara cevap verene kadar ben dinlenmiş olurum herhalde  :P
[spoiler]Ayrıca silver teşekkür ediyor :)[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 10 Mayıs 2015, 23:35:12
Yaşınızı bilemeyeceğim ama hiçte yaşlıymışsınız gibi durmuyor :D

ruhumuz genç :P

Uyku uğramıyor diyorsunuz ama neden kaçıyorsunuz??

Benim işimde akşam 6 da bitmiyor maalesef işler :)

Foruma uzun süredir uğramadığınız doğru mu??

Evet :)

Forum sakinleri @ElisaMcCline bizimle sohbet etmeden gidiyor diyor bu konuda ne düşünüyorsunuz??

Sohbet karşılıklı yapılabilecek birşey, demekk, onlar da benimle sohbet etmiyor, ben birşey diyor muyum :)

Yaşlı olduğunuzu belirtmişsiniz ama yaşlılar erkenden uyumaz mı? :))

Öldüm demedim :)  yaşlı konusu da biraz geyik sonuçta, foruma göre yaşlı kalıyoruz biraz :) 40+ diyelim incesine girmeden :)

Bu sorulara halk cevap bekliyor :)) Siz bu sorulara cevap verene kadar ben dinlenmiş olurum herhalde  :P

Bilemem , 15-20 dk civarı yetiyorsa dinlenmişsinizdir :D

[spoiler]Ayrıca silver teşekkür ediyor :)[/spoiler]

(a) :)

osibios

silver

Favorim bu yorum oldu :))
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Mayıs 2015, 23:54:51

Öldüm demedim :)  yaşlı konusu da biraz geyik sonuçta, foruma göre yaşlı kalıyoruz biraz :) 40+ diyelim incesine girmeden :)

Tam tamına 19 dk 39 sn geciktiniz. Buradan hesaplama yapıp 40+ dersek 48 yaşınızda olduğunuz sonucuna ulaşıyoruz sanırım :)) Dinlendim bu arada :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 11 Mayıs 2015, 00:01:48
Favorim bu yorum oldu :))Tam tamına 19 dk 39 sn geciktiniz. Buradan hesaplama yapıp 40+ dersek 48 yaşınızda olduğunuz sonucuna ulaşıyoruz sanırım :)) Dinlendim bu arada :D

Muhasebeci falan mısın diye merak ettim bak şimdi ???

5 benzemez rakamlarla, hiç alakası olmayan bir sonuç çıkartabilen tek onlar var bildiğim :D
Muhasebeci falan olup da itiraz eden çıkar şimdi, vergi hesabı dersem, anlarlar heralde :)

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Mayıs 2015, 00:10:32
Muhasebeci falan mısın diye merak ettim bak şimdi ???

5 benzemez rakamlarla, hiç alakası olmayan bir sonuç çıkartabilen tek onlar var bildiğim :D
Muhasebeci falan olup da itiraz eden çıkar şimdi, vergi hesabı dersem, anlarlar heralde :)

Hayatta bulamazsınız mesleğimi :) Bu arada yaş konusuna değinmediğinize göre ya yaşınızı buldum ya da daha yüksek :)) Zaten konuyu değiştirmenizden belli :P

abcb

Alıntı yapılan: silver - 11 Mayıs 2015, 00:01:48
Tam tamına 19 dk 39 sn geciktiniz. Buradan hesaplama yapıp 40+ dersek 48 yaşınızda olduğunuz sonucuna ulaşıyoruz sanırım :)) 

:)) Hocam siz o kadar yaşlanmışmıydınız yaaaa  :PP :DD Size tesbih takke hediye göndermenin zamanı gelmiş  :PP Hacıya ne zaman gidiyosunuz  :g

Tamam kayboldum (yvr)
Logo çok güzel olmuş  :)

silver

Eveet şakacılardan biri geldi :)) Nerelerde kaldınız @abcb :) Bir kişi bir konuyu saniyesinde bu kadar değiştirebilirdi herhalde :D Ayrıca Anneler Günü dündü bir kere yine çalışmalar yavaş ilerliyor :))

abcb

Anneler günü dönene kadar her saniyesini annemle geçirdim, yılın en yalaka çocuğu olarak kendimi ilan ettim  8) :g
Mutlu ettimmi ? kesinlikle eveeeet  8) benden feyz alın  :PP