Forum Yeni Görünüm

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 00:11:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Aralık 2015, 00:55:00
Soğuklarla birlikte G.K. yeni yıl şapkasını takmış. 2016 olması gerektiği gibi bir yıl olsun. Ayık olsun, aklını almasınlar. :))

Tabiki sevgi, barış, kardeşlik, hak, insanlık, özgürlük, ekonomik refah, huzur ... gibi eksikleri olanlara da birşeyler düşsün. (hp)

İnşalallah. :)

Yalnız biz birkaçını zor buluyoruz hocam o dediklerinin yahu  :D :D

sametseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mayıs 2015, 18:55:07
Online olan bazı arkadaşlarımızın da farkettiği üzere, sitede ufak tefek değişiklikler yapıldı.
Genel olarak herkesin bilgisi olması adına paylaşmak istedim :)
.
.
.

Ücretli abonelik sahiplerine, abonelikleri hakkında bilgilendirme
Aslında bu bir süredir aktif ancak, aktif bir duyuru yapmadığımız için pek çok kişinin bilgisi dahilinde değil.

Donator, GK-TUBE, VIP, VIP+, SPONSOR ücretli üyeliklerimizden birine sahipseniz;
Profilinizde girdiğinizde göreceğiniz profil menüsündeki ücretli abonelikler alanına girdiğinizde,
İlgili sayfanın en altında, şu ana kadar hesabınızla ilişiklendirilmiş olan abonelikleri görebilirsiniz.

Hangi abonelik/aboneliklere sahip olduğunuz(Donator, GK-TUBE, VIP, VIP+, SPONSOR),
abonelik durumu (etkin/tamamlanmış)
ve abonelik başlangıç ve bitiş tarihlerini bu alanda takip etmeniz mümkün.
iyi forumlar :)
Aklıma bir şey takıldı, sorabilir miyim. O tarif ettiğiniz abonelik sayfasında sıra ile abonelikler listelenmiş olan yer; orada gözüme vip+ çarptı. 25$/yıl yazıyor. Vip+ gerçekten satılıyor mu yoksa sadece ben ve benim gibi diğer destek verenlere mi açık o buton  ??? (konu hakkında daha önce bilgi verildiyse affola)
@ElisaMcCline @AnilK

6il9in

Alıntı yapılan: sametseven - 17 Aralık 2015, 03:17:43
Aklıma bir şey takıldı, sorabilir miyim. O tarif ettiğiniz abonelik sayfasında sıra ile abonelikler listelenmiş olan yer; orada gözüme vip+ çarptı. 25$/yıl yazıyor. Vip+ gerçekten satılıyor mu yoksa sadece ben ve benim gibi diğer destek verenlere mi açık o buton  ??? (konu hakkında daha önce bilgi verildiyse affola)
@ElisaMcCline @AnilK

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2015, 17:39:57

VIP+ Üyelik: [spoiler]
- Tüm VIP özellikleri
- İmza alanında +30 günlük 1 adet 468x60 banner
- SPONSOR rotasyon reklam alanında 30 günlük 1 adet 468x60 banner
- PM kapasitesi : 175

VIP+  Üyelik ücretli bir üyelik değildir. Sadece forum yönetimi tarafından uygun görülen VIP üyelere verilmektedir.
VIP üyeliklerini yenilemeye devam eden ve VIP üyelik almış olmasına rağmen yıl içinde foruma destek olmaya devam eden arkadaşlarımız için teşekkür mahiyetinde hazırlanmıştır.

[/spoiler]

:)

sametseven

[spoiler][/spoiler] Bir tık uzakta duruyor sanki, gerçi tıklamadım ama sadece merak ediyorum :P [spoiler]mümkün olsa da 1 sponsor daha alabilsem ama üzgünüm (sinir)[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sametseven - 17 Aralık 2015, 03:17:43
@ElisaMcCline @AnilK

Bir ara VIP+ arkadaşlar, onlar için farklı bir rakam konusunda bilgi alışverişinde bulunuyordu.
O zamandan kalmış bilgidir.
Sonuç olarak satın alınamıyor zaten. forumun kurucuları ve uzun süreler farklı şekillerde hizmet vermiş, destek olmuş kişiler için ayrı bir alan sadece :)

Alıntı yapılan: sametseven - 17 Aralık 2015, 12:52:11
[spoiler][/spoiler] Bir tık uzakta duruyor sanki, gerçi tıklamadım ama sadece merak ediyorum :P [spoiler]mümkün olsa da 1 sponsor daha alabilsem ama üzgünüm (sinir)[/spoiler]

Teşekkürler @sametseven , 1 tane yeterli :) :y

sametseven

nicotine

tamam cok guzel olmus ben ters R yi cozemedim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nicotine - 20 Aralık 2015, 04:00:15

Ahaha, 2 yıldır süren bir konu bu :D
Bulana ödül var ama kimse bulamadı daha :g

Coulers79

Double R olabilir, Register & Referral. :P Bilgi paylaşımı, yardım anlamına gelebilir. (hp)

Я nedir? Rus alfabesinin son harfi. Ya diye okunuyor, anlamı ben demek.
Sovyet döneminde "ben" demenin ayıp olduğu, her şeyin toplum için yapılması gerektiği öğretilirmiş.
Her şey "benden" önce geliyor, o yüzden alfabenin son harfi de bu nedenle Я.

celalibo

Alıntı yapılan: nicotine - 20 Aralık 2015, 04:00:15
bunu sorcaktım bende valla :D