Forum Yeni Görünüm

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 00:11:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Mart 2016, 22:00:16
:y

girş yapmadan çıkıyo giriş yaptıktan sonra yok piyasada  :)

Giriş yaptıktan sonra bu bağlantıyı kullan; http://www.gelirkapisi.com/search/  :y

Dio

@rota26 pc ekranı küçük mü? ekran küçükse üst menüdeki butonlar anca sığıyordur.
ctrl'ye basılı tutarak farenin topunu aşağı kaydır, böylece forum küçülecek ve arama kutusu gözükecek :y

arama kutusundan arama yaparsanız sadece o an bulunduğunuz bölümde arar. en iyisi üst menüdeki Ara'ya basıp oradan aratmak. orası tüm forumda arama yapıyor :y
fazla bilgi göz çıkarmaz :)

rota26

Alıntı yapılan: Dio - 23 Mart 2016, 22:26:41
@rota26 pc ekranı küçük mü? ekran küçükse üst menüdeki butonlar anca sığıyordur.
ctrl'ye basılı tutarak farenin topunu aşağı kaydır, böylece forum küçülecek ve arama kutusu gözükecek :y
yok degil
saol kardeşim ekrana sıgdıgı için ihtimal vermemiştim. fakat giriş yapmadan çıkıyo. görüntü ayarını degiştirimce geldi  :y

rota26

odeğilde neyi arayacaktım onu unuttum  :DD

silver

HYIP Bölümü genel bir isim almış sanırım :) Diğer birkaç bölümde buraya taşınmış. Yeni mi görüyorum yoksa bugün mü oldu pek anlam veremedim :)) Hayırlı olsun :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 07 Nisan 2016, 14:44:53
HYIP Bölümü genel bir isim almış sanırım :) Diğer birkaç bölümde buraya taşınmış. Yeni mi görüyorum yoksa bugün mü oldu pek anlam veremedim :)) Hayırlı olsun :)

Evet, bugün düzenlemeler yapıyoruz, yine BTC alanı için de birtakım düzenlemeler yolda.
Arka planda yerleri düzenleniyor. :)

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Nisan 2016, 15:18:22
Evet, bugün düzenlemeler yapıyoruz, yine BTC alanı için de birtakım düzenlemeler yolda.
Arka planda yerleri düzenleniyor. :)

Hayırlısı bakalım. Şimdi alışmışlık vardı bu biraz garip geliyor ama buna da alışırız yakında :P

ikose

Alıntı yapılan: silver - 07 Nisan 2016, 15:47:35
Hayırlısı bakalım. Şimdi alışmışlık vardı bu biraz garip geliyor ama buna da alışırız yakında :P
yeni talep yapıcam Ödeme kanıtlarının yerini değiştiricez, sanada söylemiycez nerede olduğunu. hatta senin profilinde hiç gözükmiycek :g

silver

Alıntı yapılan: ikose - 07 Nisan 2016, 16:08:25
yeni talep yapıcam Ödeme kanıtlarının yerini değiştiricez, sanada söylemiycez nerede olduğunu. hatta senin profilinde hiç gözükmiycek :g
Bak ya oldu mu şimdi :P Ben bulurum yerini :)) Şaka bir yana bu konuda bir sıkıntı veya sorun varsa PM den iletebilirsiniz ;)

6il9in

@AnilK veya @ElisaMcCline adminlerimiz ;

Yazı yazarken smileyleri tıklayınca yazı yazma bölümüne smiley düşmüyor ama klavye kısa yolları çalışıyor. : ) : P gibi