Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ve arkadaşlar,

Bir süre eksiklikler ve genel durum ile ilgileneceğim, tam olarak aynı hizmetlerin aktif olmasına çalışıyoruz.
Ödeme kanıtı paylaştım, elisamccline hayırlı olsun demedi,
soru sordum ilgilenmedi gibi konulara girmezssek sevinirim :)

Şimdiden tüm ödeme alanların ödemeleri hayırlı olsun,
sorularınız tez zamanda cevaplansın gibi temennilerimi kabul edin :)

hamzakursad

Tüm foruma geçmiş olsun arkadaşlar :( Hesabımın olduğu tüm ptcler scam olsa bunun 10 da 1 i üzülmezdim sanırım, foruma giremeyince daha bi anlamış oldum :) Umarım tekrarı olmaz, iyi forumlar dilerim herkese.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 19 Mart 2014, 00:45:28
Tüm foruma geçmiş olsun arkadaşlar :( Hesabımın olduğu tüm ptcler scam olsa bunun 10 da 1 i üzülmezdim sanırım, foruma giremeyince daha bi anlamış oldum :) Umarım tekrarı olmaz, iyi forumlar dilerim herkese.

Birçok kişi aynı durumda kaldı maalesef. Evet alışkanlıklar aranıyor. Ben de eksikliğini hissediyorum ancak bunu ilk defa yaşayamadım :)
Forumda online olmasam da ayrılmadan geçti bu süre :)

Herkese tüm iyi dilekleri için de şimdiden teşekkürler :y

fkork

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Mart 2014, 01:04:23
Birçok kişi aynı durumda kaldı maalesef. Evet alışkanlıklar aranıyor. Ben de eksikliğini hissediyorum ancak bunu ilk defa yaşayamadım :)
Forumda online olmasam da ayrılmadan geçti bu süre :)

Herkese tüm iyi dilekleri için de şimdiden teşekkürler :y

bence kendi giremeyecek diye çökertmiştir elisa hoca.. :P ben yoksam siz de yoksunuz hesabı... :P

6il9in

Uzun Uzun birşey yazmıyacağım..

Hepimize Geçmiş olsun.

Çok Şükür formumuz geri döndü.. Yönetim grubuna Teşekkürler...  (a)

nukhet

Coulers79

Sorun neymiş, halloldu mu herşey?

rota26

bekeli

Hamza'ya katılıyorum. Forum admin'inin bazı yazdıkları bana ters gelse de, bazı forum moderatörlerinin tavırları beni üzse de forum alışkanlık yapmış bende de  :-[

Şükür kavuşturana, geçmiş olsun  :)

universitely76

Geçmiş olsun tüm forum arkadaşlarımıza..
Emeklerinden ötürü de başta Elisa hoca olmak üzere (diğer adminin sesi soluğu çıkmıyor çünkü :P ) tüm yönetime teşekkür ediyorum..
Şu sıra imzasız'ım...