Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ağustos 2014, 21:56:45
Yarım kalan Hint filmim vardı, gidip onu izleyim, dağılın arkadaşlar dağılın  (d)

Geyik son.. Kırmızı geldi..  :D

Modum boşuna yazıp durmayın artık bakım zamanı..

Nerden çıktı bu kırmızı yahu.. Saat dörde kadar burda bide.. Adam tatilde bile bakım yapıyor yahu..  :D

Calyente

6il9in

Çok Şükür...  :D Scam olduk sanmıştım.. 02:00 den önce online olduk.. Sevgili yöneticilerimizin eline sağlık güle güle kullanalım formumuzu..  :D

***Forumumuz tekrar ON-LINE . Sabrınız için teşekkür ederiz.***  -:)) Rica ederiz.. Bi daha olmasın.. Kendimi çıplak hissettim yahu.. Sigara gibi bağımlılık yapmış formm  :D  (spk)

Calyente

"Rica ederiz.. Bi daha olmasın.. Kendimi çıplak hissettim yahu.."  :y -:))

nukhet

Alıntı yapılan: bilqin - 26 Ağustos 2014, 01:05:48
Çok Şükür...  :D Scam olduk sanmıştım.. 02:00 den önce online olduk.. Sevgili yöneticilerimizin eline sağlık güle güle kullanalım formumuzu..  :D

***Forumumuz tekrar ON-LINE . Sabrınız için teşekkür ederiz.***  -:)) Rica ederiz.. Bi daha olmasın.. Kendimi çıplak hissettim yahu.. Sigara gibi bağımlılık yapmış formm  :D  (spk)
Aynen ya, bilgin hocam canım çok sıkıldı, sanki yapacak başka işim yok gibi geldi. :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
bakımın bu kadar uzun sürmemesi gerekiyordu, ancak server bakımıyla çakıştık.
Öğlen saatlerinde eksik backup ile açabilirdik forumu.
Biraz daha bekletip son haliyle geri gelmek daha uygun geldi. Mümkün olmasaydı mecburen 4.5 saatlik eksik backup ile açacaktık.

tekrar hoş geldiniz o zaman :)

iyi forumlar.

6il9in

Ah ben bu serveri.. Amma çok yoruyorlar bizim kırmızı adminciğimizi..  O:-)

Eline sağlık Hocam. Şimdi dinlenmeyi ve soğuk birayı hakkettin  :D  :PP

nukhet

Neyse şey.... bir bizim evdeki insanlar iyi insanlarımış :PP

ptconur

yahu ne zamandır girmiyordum siteye bugün bi bakayım dedim site gitmiş aha dedim scam oldu bizim forum :)

yoksa hakacu modum bilqin i banlayayım derken komple siteyi mi çökertti :)

hakanatik01

Bakım falan yoktu arkadaşlar 1-2 gün bilqin olmadan aslında hayatın ne güzel olduğunu anlayın diyeydi tüm bu çalışmalar :D