Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: sametseven - 07 Aralık 2015, 00:44:22

An itibariyle veritabanı hataları alıyorum. Sayfa açılmıyor, sonra deneyin yazıyor bazen. Diğer arkadaşlarda da var mı ???

Bende aynı hatayı aldım :)

sametseven

Telefondan hiç bir şekilde önerilen siteleri açtırmıyor çok denedim. Veritabanı hatası verdi hep  (hydr) Nokia e6 symbian belle, hem tuşlu hem ekran dokunmatik

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sametseven - 07 Aralık 2015, 10:53:57
Telefondan hiç bir şekilde önerilen siteleri açtırmıyor çok denedim. Veritabanı hatası verdi hep  (hydr) Nokia e6 symbian belle, hem tuşlu hem ekran dokunmatik

Sıkıntı yaşanan zamanda denediğiniz linklerden biridir. Browser temizliği yaptığınızda düzelecektir.

ElisaMcCline

İmza alanlarında html kullanan arkadaşlar,
imza bilgilerini kontrol etsin ve BB code olarak düzeltsinler lütfen.

Coulers79

Bugün birkaç kere, öncekilerinden değişik bir hata görüntüsünde forum açılmadı. Yetersiz kaynak diyordu.

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ibrhmsny

Alıntı yapılan: strenergy - 26 Ekim 2016, 20:27:43
Yukarıya bildirdim  ;)
Yukarıdaki aşağı ne zaman iner acaba  :P

6il9in

Forumda çalışmamı var anlamadım ama 5 kez şifre giriş yaptığım halde giriş yapamadım. 6 kez kabul etti.
Veri hatası gibi bir yazı yazıyordu.  ???

ikose

Alıntı yapılan: blqn - 26 Ağustos 2017, 15:59:04
Forumda çalışmamı var anlamadım ama 5 kez şifre giriş yaptığım halde giriş yapamadım. 6 kez kabul etti.
Veri hatası gibi bir yazı yazıyordu.  ???
uzun zaman girmeyen üyelere ceza olsun diye sana @AnilK  hocam süpriz hazırlamış :g
biraz daha gelmesen şifreyi bırak mailini kabul etmeyecek hayırsız @blqn  :)

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 26 Ağustos 2017, 19:47:10
uzun zaman girmeyen üyelere ceza olsun diye sana @AnilK  hocam süpriz hazırlamış :g
biraz daha gelmesen şifreyi bırak mailini kabul etmeyecek hayırsız @blqn  :)

Kırmızıyıda forma almamak lazım o benden fazla kaçak durumda. İmam cami ye gelmezse cemaat gelirmi modum :DD

Bugün de online olmaya çalışken aldığım hata :)

[spoiler][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/z2BOch.png[/img][/spoiler]