Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

elinize sağlık teşekkür ederiz :)
dün sinirden sizi  arıyordum valla ya neredeyse :)  enderegeye mesaj çekiyorum yarım sayfa yazı yazmışım :D pat gitti.. geri gel dedim bari yazılar kalsın herzaman kalır bu sefer farklı oldu.. sonra geldi gene yazıyorum haydaa aynı terane.. 3.ye kopyaladım artık gidersede diye gitti gitti gene ama ben metin belgesine kaydetmiştim :D gönderdim sonunda :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Aralık 2013, 16:15:51
elinize sağlık teşekkür ederiz :)
dün sinirden sizi  arıyordum valla ya neredeyse :)  enderegeye mesaj çekiyorum yarım sayfa yazı yazmışım :D pat gitti.. geri gel dedim bari yazılar kalsın herzaman kalır bu sefer farklı oldu.. sonra geldi gene yazıyorum haydaa aynı terane.. 3.ye kopyaladım artık gidersede diye gitti gitti gene ama ben metin belgesine kaydetmiştim :D gönderdim sonunda :D

Herkes yaşadı az çok.. Umarım  sıkıntısız devam etsin de, çektiğimize de değsin bari :)
Yine az da olsa birşeylere denk gelirseniz, hzaber verirsiniz arkadaşlar ..
Ufak tefek birkaç eksik kalmış mesela, öğleden sonra hallettik. O yüzden bilgiler olumsuz da olsa değerli :)

iyi forumlar :)

FilmsizKalma

hocam 2 gündür çalışma felan mı var?
yüklenme hatası geliyor çünkü, mesaj yazarken gelincede gıcık oluyor .:(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Ocak 2014, 21:44:35
hocam 2 gündür çalışma felan mı var?
yüklenme hatası geliyor çünkü, mesaj yazarken gelincede gıcık oluyor .:(

Dün de kısa süre bir ara ben de denk geldim.. yaklaşık 15 dk dır yine bugün de oluyor.
Hayır çalışma yok. En azından bizim yok.

bilalyuzugullu

hocam benim ilk girişte; değişiklik olmuş konularla okunmamış son konular kısmında pek çok kısmı vermiyor. özellikle yeni siteler kısmına yazılanları meselaa ???
bidahaki bakımda onada bi el atıverin bizahmet yaa :( 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Ocak 2014, 22:53:50
hocam benim ilk girişte; değişiklik olmuş konularla okunmamış son konular kısmında pek çok kısmı vermiyor. özellikle yeni siteler kısmına yazılanları meselaa ???
bidahaki bakımda onada bi el atıverin bizahmet yaa :( 

Ona bizim yapacak birşeyimiz yok maalesef. Konuların hepini okumadan çıkınca oluyor.

Son oturum açma zamanınızdan sonra gelenleri veriyor haliyle..
Tek tek herkese bunu okudun mu bakiim diye soracak hali yok ya sistemin :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
02:45 civarında forumda datacenter kaynaklı yaşanan kısa süreli erişim sorunu sonrasında, sistem geri geldi ancak sorunlar vardı.

Şu anda sorun çözülmüş görünüyor ancak kontrollere devam ediyoruz.

Bilginize.

hakanatik01

İçerde kilitli kalmışım bende :D forumu açtım şimdik hala onlinemışım direkt forumdaydım :)

abcb

Halbuki sen ninjalık yapacaktın değilmi  :g
İlknur son mesajı gönderemedim hatun, haberin olsun  :g

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 11 Şubat 2014, 11:37:52
Halbuki sen ninjalık yapacaktın değilmi  :g
İlknur son mesajı gönderemedim hatun, haberin olsun  :g
10 kere denedim, bıraktım peşini, boşver :g