Bitcoinminegame.com ( SCAM )

Başlatan smbllr424, 22 Nisan 2018, 23:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

bu siteyi cözebilen var mı?
site sürekli yenilikler getiriyor şuanda surfing acılmış
sörf yaparak 100-10 satoshi arasında kazanclar veriyor
dogrudan ACCOUNT OF OPPORTUNITY  hesabına tıklanan reklamın yarısı kadarda alım hesabına..
normal coshouttan cekim yaptırmıyor, birikenlerin hepsini geri yatırdım tekrardan
paranın ACCOUNT OF OPPORTUNITY  hesabına gecmesi lazım bir şekilde

cocoextra

@smbllr424

ACCOUNT OF OPPORTUNITY kısmını doldurmak için MINES OF OPPORTUNITIES alanındaki madenleri aktif etmek gerekiyor.

Free olanlar alınamıyor şuan en uygunu RECOVERY MINE almak ama 500k satoshi gerekli , bende bir 300k satoshi var birikince alıcam bakalım. Dışarıdan yatırım yapmak istemiyorum açıkcası.

Caves alanındaki madenlerde çalısıyor ama save hesabına ekleniyor şuan , tefecide aynı.

Site admini bir açıklamasında bu oyun sonsuza kadar böyle gitmez maalesef bir şekilde yenilik yapmamız gerekli gibi bişi demişti ,

sistem tıkandı ve bu şekilde yeni bir yatırım alanı oluşturdular , surf ads falanda güzel oldu aslında , bakalım çıkabileceklermi işin içinden

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 10 Aralık 2018, 17:11:46
@smbllr424

ACCOUNT OF OPPORTUNITY kısmını doldurmak için MINES OF OPPORTUNITIES alanındaki madenleri aktif etmek gerekiyor.

Free olanlar alınamıyor şuan en uygunu RECOVERY MINE almak ama 500k satoshi gerekli , bende bir 300k satoshi var birikince alıcam bakalım. Dışarıdan yatırım yapmak istemiyorum açıkcası.

Caves alanındaki madenlerde çalısıyor ama save hesabına ekleniyor şuan , tefecide aynı.

Site admini bir açıklamasında bu oyun sonsuza kadar böyle gitmez maalesef bir şekilde yenilik yapmamız gerekli gibi bişi demişti ,

sistem tıkandı ve bu şekilde yeni bir yatırım alanı oluşturdular , surf ads falanda güzel oldu aslında , bakalım çıkabileceklermi işin içinden
içerde olanlrla girilirde yeniden nasıl yatırılır..

surf te söyle bir durum var 30 sat.lık reklamı tıkladıgında yeni cekim hesabına ekliyor 30 satoşhiyi ama yarısı kadar 15 satta satın almaya ekliyor bir 15 satta eski cashout hesabına ekliyor..

yani 30 sat.lık reklamın tıklayana dönüşü 60 satoşhi, bu şekilde düşnürsen bence sistem bu defa daha erken tıkanacak..

yeni yatırım kimseye önermiyorum biraz bakalım olmazsa konuyuda önerilmeyenlere alalım

cocoextra

İçeride birikenlerle  'Mines of opportunity' den paket alınamıyor , haliyle siteye dışarıdan yatırım yapmadan kazanç yok maalesef.

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 24 Aralık 2018, 11:44:17
İçeride birikenlerle  'Mines of opportunity' den paket alınamıyor , haliyle siteye dışarıdan yatırım yapmadan kazanç yok maalesef.
diğer site zaten scam bunuda raporluyorum.. o risk alınmaz..  (scm)

kazims