Firefaucet - AutoFaucet

Başlatan MarazEfendi, 02 Mayıs 2018, 22:30:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: Kamrey - 30 Mayıs 2018, 16:03:32

reflerinizin her 100 claımını sana 1 claim hakkı verıyor ve benım nerden geldıgını bılmedıgım 3 refım var :D onlarla ve gunluk bonusla 1000 claim altına ınmedım hıc son 1 haftadır :)

refleriniz 100 claim yaptığında size 1 satoshi ödül veriyor.

Futurenet

Kamrey

site bende 2 gündür ara ara 502 hatası veriyordu bugün giremiyorum.

Futurenet

Kamrey

Futurenet

Alıntı yapılan: Kamrey - 31 Mayıs 2018, 17:23:09
@Futurenet  öğlen 12 den sonra düzeldi
bazen bakiye yuklerken siteleri kapatiyorlar ondandir

atsilak

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 03 Mayıs 2018, 21:59:34
Amaç FaucetHubda level kasmak kazanç değil :D
@MarazEfendi hocam level kasınca ne oluyorki (bilmediğimden soruyorum)

Kamrey

Alıntı yapılan: atsilak - 04 Haziran 2018, 13:00:26

Onu bende cok arastirdim 2 guzelligi var anladigim kadariyla oyunlarda sana fazla yatirma gibi bir hak getiriyor ve forumda linkli sayfa paylasabiliyorsun baskada birsey ogrenemedim

MarazEfendi

Alıntı yapılan: atsilak - 04 Haziran 2018, 13:00:26

konuyu okuyun konuştuk bunları level 15 den sonra faucethub forumunda ref linkli konu açma hakkınız oluyor , level atladıkça rambo bitcoin diceda daha çok basıp daha çok kazanma hakkı veriyor mesela benim 27 level sanırım 2.400 satoshiye kadar basabiliyorum , faucethubdaki web minerda level atladıkça bonus kazanıyorsunuz

Kamrey

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 05 Haziran 2018, 05:10:36
konuyu okuyun konuştuk bunları level 15 den sonra faucethub forumunda ref linkli konu açma hakkınız oluyor , level atladıkça rambo bitcoin diceda daha çok basıp daha çok kazanma hakkı veriyor mesela benim 27 level sanırım 2.400 satoshiye kadar basabiliyorum , faucethubdaki web minerda level atladıkça bonus kazanıyorsunuz

@MarazEfendi  faucethub aslında hala gizli kutu forumdakiler için bir tanıtım yapabilir misin ? @kazims modum yardımlarınızı beklıyoruz.