Electroneum - Telefonunla Mining Yap ( ETN )

Başlatan recep1852, 15 Mayıs 2018, 19:26:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Z.K.U.D

Bu uygulamanın iphone için olan ios uyumlu sürümü de çıktı.Ayrıca programdaki etn'lerin cüzdana geçmesi için alt limiti 10 iken 100 olarak değiştirildi. Bilgilerinize.  (spk)

pyremis

Cüzdana geçiş limiti 100 mü du bende diyorum kac gundur bunlar niye cüzdana geçmiyo tek cihazla kazanlar icin kötü olmuş

Kamrey

cryptopia çöktükten sonra hangi cüzdanı kullanıyorsunuz arkadaşlar ? etn bulunan cüzdan varmı?

kasirga331

SMS onayı gelmiyor neden acaba bir bilgisi olan varmı?

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: Kamrey - 09 Şubat 2019, 10:16:07
:) bunlardan hangisini kullanıyorsun . Yardıma ihtiyacım oldugunda sana saldırırım :) @Z.K.U.D

:D tabi neden olmasın yardımlaşalım her zaman  (spk) ama ben bunlardan hiçbirini kullanmıyorum. Electroneum'un kendi cüzdanını açmıştım burdan uygulamayı indirirken burada birikiyor. https://electroneum.com/tr/   . 352 adet var bende etn. Tanesi 4 kuruş bile değil ne yapacaz bu coinle bilmiyorum  :)

Proof

Alıntı yapılan: Kamrey - 09 Şubat 2019, 10:16:07
:) bunlardan hangisini kullanıyorsun . Yardıma ihtiyacım oldugunda sana saldırırım :) @Z.K.U.D

Kucoin ve HitBTC ideal. Hacim olarak vs.

YavuzKa

200 ETN var inşallah ileride patlama yapar da gün yüzü görürüz  ($$) :D

maximilyanus

+1
ben de kazıyorum ama su an  pek bilgim yok biraz biriksin bakarım demiştim konuyu görmem iyi oldu.
1. sadece etn wallete e mi cekiliyor . etn valletten hangi borsaya  ATABİLİRİM

maximilyanus

Alıntı yapılan: recep1852 - 02 Ekim 2018, 10:06:54
2 haftadır electroneum da ciddi bir yükseliş var bir bakın derim.

Aldığım ödemeyi kanıtlar kısmına ekledim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/electroneum-odemeleri/new/#new

nerey cekiyosun ?
bir de 10 etn cekiliyo muydu en az 100  etn degil mi

mcacay

Merhabalar, aklıma takılan bir soru var acaba kazandığımız etn'leri uygulamada tutmamız madencilik hızımıza artıdan bir etkisi oluyor mu?