Yahoobux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan bekeli, 12 Ekim 2012, 14:42:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MVP

Her gün reklam oluyor mu? Yani her gün para toplanabiliyor mu?

tolgacan86

hergün reklam oluyor epeyde fazla oluyor ancak hergün para çekebilecek limite ulaşamıyorsunuz tabiki ayrıca 2 ödeme arasında en son 12 gün süre koymuştu admin, dahada önemlisi artık ödemiyor, göstermelik bir kaç ödeme yapıyor sadece diye biliyorum..

MVP

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:00:35
hergün reklam oluyor epeyde fazla oluyor ancak hergün para çekebilecek limite ulaşamıyorsunuz tabiki ayrıca 2 ödeme arasında en son 12 gün süre koymuştu admin, dahada önemlisi artık ödemiyor, göstermelik bir kaç ödeme yapıyor sadece diye biliyorum..
çok teşekkür ederim, bilgi verdiğin için arkadaşım. o zaman bu site scam siteler arasına girebilir. bu sitede gördüğüm kadarıyla scam sitelerin olduğu bir başlık var.

tolgacan86

henüz tam olarak scam diyemiyoruz çünkü arada ödeme yapıyor bizede denk gelebilir ödemesi :) o yüzden ama çok kalmaz ödemeyi tamamen keser o zaman taşırız.. foruma hoşgeldiniz bu arada..

MVP

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 10 Kasım 2012, 22:11:53
henüz tam olarak scam diyemiyoruz çünkü arada ödeme yapıyor bizede denk gelebilir ödemesi :) o yüzden ama çok kalmaz ödemeyi tamamen keser o zaman taşırız.. foruma hoşgeldiniz bu arada..
çok teşekkür ederim, hoşbulduk. ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde ilgilenip yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler. sadece bir şey iletmek isterim, ben pm atamıyorum. yeni üye olduğum için mi?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: MVP - 10 Kasım 2012, 22:22:32
çok teşekkür ederim, hoşbulduk. ayrıca bu kadar hızlı bir şekilde ilgilenip yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler. sadece bir şey iletmek isterim, ben pm atamıyorum. yeni üye olduğum için mi?

PM kullanabilmeniz için forumda toplam 5 mesajınızın olması gerekmektedir. 1 tane daha kalmış yani ...

illisionist

PP instant ödemesi;

.....
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Ödemen Hayırlı olsun  illisionist  :)  ($)

abcb

Hayırlı olsun İllisionist  :)

bekeli

@illisionist, hayırlı olsun ödemeniz ;)