Yahoobux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan bekeli, 12 Ekim 2012, 14:42:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Tebrik eden herkese teşekkür ederim ;)

voldemort

konuyu biz açıyoruz kaç gün önce admin mesaj gönderiyor ref koymayın diye arkadaş da açmış refide koymuş ne güzel adamına göre muamele biz boşuna mı uğraştık kardeşim anlamadım bune perhiz ne lahana.....

bekeli

Alıntı yapılan: voldemort - 17 Ekim 2012, 01:04:40
konuyu biz açıyoruz kaç gün önce admin mesaj gönderiyor ref koymayın diye arkadaş da açmış refide koymuş ne güzel adamına göre muamele biz boşuna mı uğraştık kardeşim anlamadım bune perhiz ne lahana.....

Ne demek istediğinizi anlamadım. Dikkat ederseniz bu başlık sitenin tanıtımının yapıldığı başlık değil. Ayrıca ayın 12'sinde açılmış ödeme kanıtı başlığıdır. Yani halen konu tanıtımında bulunabilirsiniz bu sitenin. Yeter ki kurallara göre tanıtın. Kimseyi tanımadan "adamına göre muamele" demenizi de anlamış değilim..

ikose

size Öm olarak bilgide verildi ve 2 gün tanıtımınızın düzenlemesi beklenildi..
Dilerseniz tanıtım kurallarına uymak koşuluyla istediğiniz tanıtımı yapabilirsiniz..
Kaldıki Bekeli arkadaşımızın açtığı ödeme kanıtıdır. Site tanıtımı değildir..

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/site-tanitim-kurali-(guncellendi)/

enderege

Siteyi tanıtıyorsunuz ama bir daha foruma bile bakmıyorsunuz. Kaç kişi sizi uyardı ama oralı bile olmadınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

4  saatte gelen
0 refle 6 günde kazanılan
Teşekkürler Bekeli..
...

tolgacan86

hayırlı olsun ikose tbrler. bekeli bende refin oldum :)

bekeli

@ikose, hayırlı olsun ;) Çok mutlu oldum ödeme aldığına :)

@tolgacan86, teşekkürler ;)

enderege

Hayırlı olsun ikose.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.