Bitcoinsfor - Faucet - Offerwall - Browser Mining

Başlatan sb1299, 31 Temmuz 2018, 23:00:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Josephine

Alıntı yapılan: manjimurai - 23 Eylül 2018, 19:30:40
200-300 satoshi icerde birakior ama . bendede hep öle oluyor mesela 3 k vardi cerde 2700 mu ne gönderdi
Aaa O da ilginçmiş, benim genelde tamamını ödüyordu satoshisi satoshisine ama bu sefer zırnık koklatmadı saolsun  ninja

Josephine

İçimden bi ses bu hafta başka ödeme alamayanlar da olacağını söylüyor, o yüzden bu seferlik ödeme alanlar haber ederse çok makbule geçer

hispasat

Alıntı yapılan: Josephine - 23 Eylül 2018, 19:41:18
İçimden bi ses bu hafta başka ödeme alamayanlar da olacağını söylüyor, o yüzden bu seferlik ödeme alanlar haber ederse çok makbule geçer

(spk)   +1

dkny702

manjimurai

Alıntı yapılan: Josephine - 23 Eylül 2018, 19:38:53
Aaa O da ilginçmiş, benim genelde tamamını ödüyordu satoshisi satoshisine ama bu sefer zırnık koklatmadı saolsun  ninja

Aranızda En Bahtsız Bedevi Benim :D Bana Ödediyse Sizlerin İçi Rahat Olsun Öderler :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

sb1299

Josephine

Bilgilendirme yapan herkese teşekkürler, ama benimki malesef bu hafta halihazırda gelmedi, her hafta düzenli geliyodu oysa...
Belki tüm geliri sadece cumartesi kazandığım için olabilir başka farklı hiç bişey yapmadım , bu hafta da yollamazsa bırakıcam artık napalım

hispasat

Alıntı yapılan: Josephine - 24 Eylül 2018, 20:40:46
Bilgilendirme yapan herkese teşekkürler, ama benimki malesef bu hafta halihazırda gelmedi, her hafta düzenli geliyodu oysa...
Belki tüm geliri sadece cumartesi kazandığım için olabilir başka farklı hiç bişey yapmadım , bu hafta da yollamazsa bırakıcam artık napalım

(eht)

sb1299

Alıntı yapılan: hispasat - 24 Eylül 2018, 21:20:49

(eht)
cumartesi kazandığın içindir.site c.tesi göndermesi gereken tutarları hesaplayıp pazar günü gönderiyor.
birde anket çözdüysen eğer kazancın bakiyende gözüküyor ama yinede pending balance atıyor.anket kazançlarının 30 günlük bekleme süresi var.(minutestuff ve ptcwall hariç )

sadolee

bir aydır beklemede olan ödemem nihayet bugün yapıldı  :y bu yüzden soğumuştum siteden anket yapmıyordum çok bekletiyorlar

[spoiler]https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitcoinsfor-me-odeme-kanitlari/new/#new[/spoiler]