Dollarsignup.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan hakanatik01, 19 Ekim 2012, 22:31:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Kasım 2012, 21:49:55
teşekkür ederim herkes
5'inde yada 6'sında olmuştu zaten bu ustam 4.yüde isterim demiştim ya hadi dedim biriksin öyle çekeyim diyordum 5 dolarda falan baktım görev gelmiyor e dedim kesintide yok çek gitsin dollarsignupta duracağına benim cepte dursun :g
Avniden üye olduğum yerdede 1,5 falan birkmişti onuda alayım bari :D

hayırlı olsun hakan, ref yarışması felan varsa burayada el atalım bir :D

hakanatik01

Teşekkürler  :y kesin vardır hiç bakmadım ben refle pek uğraşmıyorum görev aşkına herşey :g Görev yapmayı seviyorsan tavsiye ederim.Diğer bu tarz sitelerden daha iyi görev oranları bilgin olsun:) clixsense ile aynı oralardan atıldım mı giriyorum aktif olarak kullanmıyorum.

tolgacan86

Üye oldum listeni bir kontrol eder msin :) ayrıca bunun ref yarışması rewardingwaysten çok daha iyimiş ödüller açısında, buraya yöneliyim biraz :P

hakanatik01

Teşekkürler hoşgeldin yeni ref :g bir kurbanı daha ağımıza düşürdük :P bende baktım şimdi sen söyleince şartlar reward ile aynı ama kazancı daha düşük sen oraya devam :g Users must complete at least 1 offer ($0.10 or more). Free referrals from upgrades count!
10$ veriyor vede aylık bir yarışma belki kazanman daha kolay olabilir ref bulabilirsen.Birde genel yıllık yarışması varmış ordanda 100$ alınabiliyormuş ama ordada reflerin 10$ ulaşması lazımmış herkes o kadar sabırlı olabilirmi bilmiyorum.Geçen senenin 1.side pek birşey yapmadan almış. (1    dolav    $100.00    10) 10 refle götürmüş adam paraları :g :g

abcb

bekeli

Geç gördüm. Hayırlı olsun Hakan ;)

tolgacan86

hakana destek amaçlı üye oldum onun tanıtımıyla, iyikide olmuşum.. clixsense, neo, rewarding hepsinde atılınca buradada task yaptım :D

enderege

Tolga yeter artık!... :D

Buda hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli