Honeyminer.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 06 Ağustos 2018, 02:09:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Alıntı yapılan: nebu - 17 Ağustos 2018, 12:03:46
İşyerindeki ya da evindeki bilgisayarıyla ufak ufak kazanmaya çalışan arkadaşlar; bu program tam size göre. Bence CPU ile ya da tek ekran kartıyla diğer coinlerde uğraşacağınıza kurun programı ve hesabınıza BTC olarak çekin. @Kamrey ve @hispasat belki dikkatinizi çeker ;) Bu arada tanıtıma çok katkı yapıyorum, komisyonumu isterim @kazims :g

(spk)

hispasat

İşyerindeki ya da evindeki bilgisayarıyla ufak ufak kazanmaya çalışan arkadaşlar; bu program tam size göre. Bence CPU ile ya da tek ekran kartıyla diğer coinlerde uğraşacağınıza kurun programı ve hesabınıza BTC olarak çekin. @Kamrey ve @hispasat belki dikkatinizi çeker ;) Bu arada tanıtıma çok katkı yapıyorum, komisyonumu isterim @kazims :g

(spk)   İyi günler,  sağlınız inşallah iyidir,  CPUs mining 1,  bunu 3 yada 4 yapamıyor muyuz acaba tşk.

kazims

canın sağ  olsun

nebu

Alıntı yapılan: hispasat - 17 Ağustos 2018, 14:55:09

(spk)   İyi günler,  sağlınız inşallah iyidir,  CPUs mining 1,  bunu 3 yada 4 yapamıyor muyuz acaba tşk.

Daha iyiyim, çok teşekkür ederim :)

Ben göremedim ayarlarda. Sanırım kafasına göre ayarlıyor :)

Kamrey

Sen tamam diyorsan ben üstüne laf söylemem abim :) 2 hafta süresince buralarda yokum. döndüğümde hemen yükler başlarım.

Görüşemezsek herkese iyi bayramlar :) @kazims  @ikose  @nebu @hispasat

hispasat

Alıntı yapılan: Kamrey - 18 Ağustos 2018, 08:43:24

Sen tamam diyorsan ben üstüne laf söylemem abim :) 2 hafta süresince buralarda yokum. döndüğümde hemen yükler başlarım.

(spk)

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 18 Ağustos 2018, 08:43:24

İyi bayramlar kardeşim ve aynı zamanda iyi tatiller :)

nebu

Bu programı kullanarak GPU mining yapan arkadaşların dikkatine; Hangi algoritmayla kazım yaptığına dikkat edin. Bir süredir Vertcoin kazıyor ve karlı değil. Öncesinde ETH kazıyordu ve stabildi. Niye böyle diye sorduğunuzda ise program kendi seçiyor yanıtını veriyorlar. Yani GPU mining şu anda bu programla karlı görünmüyor (ya da en azından Nvidia için geçerli. AMD ile denemek lazım). Nvidia 1070 GPU için NH'in verdiği değerle HM arasında %50'den fazla fark var maalesef.