Sonlandı

Başlatan Ufuko, 25 Ağustos 2018, 04:33:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Sonlandı

[spoiler]Yeni açılan AtiBux'ta yatırımım mevcut  ($) Referans Değişimi arıyorum  ($$)
cimbomlu88'in havuzunda bulunan 1. Grup siteler haricinde sitelere üye olabilirim  (a)

AtiBux Referans Linkim:

[spoiler]http://www.atibux.com/?ref=Ufuko[/spoiler]

Değişim tekliflerinizi bekliyorum  (spk)

Değişimler:
1. balansci - NorClix
1. halibo - GoldenClix
1. sdthlms - Scarlet-Clicks[/spoiler]

breska

Hocam günlük gelen bütün reklamları tıklamak şartıyla ben sizin refinizden sizde benim adbtc refimden üye olabilirsiniz. AdBTC Günlük 20-30 civarı reklam geliyor. Siz bütün surf v.s yaparsınız bende atibuxta günlük bütün reklamları tıklarım ?  (eht)

Ufuko

Alıntı yapılan: breska - 27 Ağustos 2018, 18:02:00
Hocam günlük gelen bütün reklamları tıklamak şartıyla ben sizin refinizden sizde benim adbtc refimden üye olabilirsiniz. AdBTC Günlük 20-30 civarı reklam geliyor. Siz bütün surf v.s yaparsınız bende atibuxta günlük bütün reklamları tıklarım ?  (eht)
Maalesef AdBTC ye üyeyim :)

Balansci

hayırlı olsun tıklamaya başladım  (spk)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

breska

Hocam ADSLira ve ADBenz üyesi değilseniz, ref değişimi yapabiliriz. 2 Siteyi atibux'a eşit görürüm. Çünkü günde bir defa gelip puan topla puanına basıyosunuz ve üstte reklam bannera basıp çıkıyosunuz. yani 2 site max 2dknızı alır günlük.

Ufuko

Alıntı yapılan: breska - 28 Ağustos 2018, 00:59:29
Hocam ADSLira ve ADBenz üyesi değilseniz, ref değişimi yapabiliriz. 2 Siteyi atibux'a eşit görürüm. Çünkü günde bir defa gelip puan topla puanına basıyosunuz ve üstte reklam bannera basıp çıkıyosunuz. yani 2 site max 2dknızı alır günlük.
Özelden Ref linkinizi gönderin kayıt olup bakayım hocam  (spk)

sdthlms

Hocam adslira adbenz ve adbisan ip başına 3 üyeliğe izin veriyor. Atibuxa karşılık olur isterseniz.

Ufuko

Alıntı yapılan: sdthlms - 30 Ağustos 2018, 23:32:28
Hocam adslira adbenz ve adbisan ip başına 3 üyeliğe izin veriyor. Atibuxa karşılık olur isterseniz.
Bilgim yok, olabiliyorsa değişim yapabiliriz tabii  :)

sdthlms

Üyelerim sayfasında yazıyor. Bir ipden 3 hesap çok iyi ben 3 ünüde doldurdum  ($$)

broker

clixsense karsiligi uyen olabilirim