Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

@sdthlms @recep1852 bol kazançlar arkadaşlar :)

@ikose @cimbomlu88 Bu site hoşunuza gidecek :)

ikose

+1
Üye oldum @nebu  hocam ama ncelemeyi vede algılamayı yarın yapabilicem
14 reklam tamamdır.  :y

nebu

Alıntı yapılan: ikose - 06 Eylül 2018, 00:09:49
  +1
Üye oldum @nebu  hocam ama ncelemeyi vede algılamayı yarın yapabilicem
14 reklam tamamdır.  :y

Hayırlı olsun :) Uzun soluklu olursa akmasa da damlayacak güzel bir site daha bulduk demektir :g

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 06 Eylül 2018, 10:13:10
Hayırlı olsun :) Uzun soluklu olursa akmasa da damlayacak güzel bir site daha bulduk demektir :g

Hocam birçok reklam var ben 21 tane tıkladım 14 tanesinden kazanırken 7 tanesi performance kısmına geldi. Sadece 14 tane tıklamak yeterlimi çünkü adcyclede izlenebilecek reklamlar bitmiyor  :D Sağlam bir site 1 cads coinim var  ($$)

(ok) Reklam sistemini anladım ama para çekimi yok sanırsam

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 06 Eylül 2018, 10:19:27
Hocam birçok reklam var ben 21 tane tıkladım 14 tanesinden kazanırken 7 tanesi performance kısmına geldi. Sadece 14 tane tıklamak yeterlimi çünkü adcyclede izlenebilecek reklamlar bitmiyor  :D Sağlam bir site 1 cads coinim var  ($$)

(ok) Reklam sistemini anladım ama para çekimi yok sanırsam

14 tıklama yetiyor. Fazlasına bir şey vermiyor :)

Şu anda önsatıştalar ve 1 CADS 0.28 - 0.29 aralığında satılıyor. Ancak kısa süre sonra birçok borsaya girince fiyatı oturacak. Biz bu süre zarfında biriktirip borsaya girdiğinde elden çıkaracağız :) Umarım çok da güzel fiyatlanır ve herkesi memnun eder.

ikose

Ödeme almadan bekliyoruz dimi @nebu Hocam
gerçi ödemede nasıl nilmiyorum yaa :g
keşfedemedim halaaa  (eht)

sdthlms

Alıntı yapılan: ikose - 09 Eylül 2018, 17:47:16

Borsaya cadscoin çıktığında bizde bunları satıp parayı cebe atıcakmışız @nebu hocanın söylediğine göre  ($$)

ikose

Alıntı yapılan: sdthlms - 09 Eylül 2018, 17:53:50
Borsaya cadscoin çıktığında bizde bunları satıp parayı cebe atıcakmışız @nebu hocanın söylediğine göre  ($$)
Hadi İnşallahhh :)

nebu

Alıntı yapılan: ikose - 09 Eylül 2018, 17:47:16

Şu anda yapmamız gereken biriktirmek :) Önemli olan borsaya girince hangi fiyattan gidecek. Bir sürpriz yapıp 1 USD üzerine çıkarsa millet parti verir herhalde. Önsatış fiyatlarının kademeli olarak arttığını düşünürsek giriş kuvvetli olur da sonra olması gereken seviyeye gelir diye düşünüyorum. Zaten bu gibi projeleri olmayanlar birer birer yok oluyor piyasadan. Bunlar en azından reklam satışı yaparak bir şeyler yaptıklarını gösteriyorlar :) Birkaç ay sonrası için tıkladığımız ilk site herhalde :g

nebu

Bugünden itibaren 14 reklam izlemeye 5 CADS veriliyor arkadaşlar (p) Biriktirmeye devam ;)