Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

nebu

Alıntı yapılan: strenergy - 11 Eylül 2018, 13:48:43
+1  ;)

Kardeşim nerelerdesin yahu, gözlerimiz yollarda kaldı ;) Hayırlı olsun! Umarım bu siteden herkes az çok bir şeyler kazanır :)

strenergy

Buralardayım hep, aslında daha önce desteğe geldim ancak yazabildim  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

sdthlms

11 Cads coine ulaştım ancak bu coine güvenemedim borsaya gireceğini düşünmüyorum. Para çekimide mümkün değil bekliyoruz. İnşallah seneye kadar çıkar borsaya  (spk)

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 11 Eylül 2018, 15:29:10
11 Cads coine ulaştım ancak bu coine güvenemedim borsaya gireceğini düşünmüyorum. Para çekimide mümkün değil bekliyoruz. İnşallah seneye kadar çıkar borsaya  (spk)

O yüzden yatırım yapılmasını önermedim zaten :) Bazen ummadık taş baş yarar. Bu da onlardan olursa bir kaybımız yok, bilakis kazançlı çıkacağız. Ancak ICO fiyatına erişebileceklerini düşünmüyorum borsaya girdiklerinde. 0.10 USD olsa bile şükretmek gerek. Tabii bu dediklerimi yutmak zorunda kalabilirim de :)

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 11 Eylül 2018, 15:50:42
O yüzden yatırım yapılmasını önermedim zaten :) Bazen ummadık taş baş yarar. Bu da onlardan olursa bir kaybımız yok, bilakis kazançlı çıkacağız. Ancak ICO fiyatına erişebileceklerini düşünmüyorum borsaya girdiklerinde. 0.10 USD olsa bile şükretmek gerek. Tabii bu dediklerimi yutmak zorunda kalabilirim de :)

Açıkçası ben borsaya girececeğini düşünmüyorum. Girerse de uzun zaman sonra girer. Kolay değil borsaya girmek  (ok)

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 11 Eylül 2018, 15:52:21
Açıkçası ben borsaya girececeğini düşünmüyorum. Girerse de uzun zaman sonra girer. Kolay değil borsaya girmek  (ok)

Önsatışta paraları götürüyorlar. Girmezlerse ayıp :g

nebu

Siteden çifte kazanç sağlamak mümkün. Biriktirdiğiniz CADS coinler ile reklam paketi satın alıp kar edebilir, ayrıca aldığınız reklam paketindeki 2500 görüntüleme hakkınızla Rotate4all sitesinin reklamını vererek ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca her gün 14 reklam izlemeye artık 5 CADS coin verildiğini de tekrar hatırlatayım :y

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 15 Eylül 2018, 22:27:04
Siteden çifte kazanç sağlamak mümkün. Biriktirdiğiniz CADS coinler ile reklam paketi satın alıp kar edebilir, ayrıca aldığınız reklam paketindeki 2500 görüntüleme hakkınızla Rotate4all sitesinin reklamını vererek ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca her gün 14 reklam izlemeye artık 5 CADS coin verildiğini de tekrar hatırlatayım :y

Hocam ref kazançları nasıl gidiyor ref kazançlarınızı görebilirmiyiz.  (spk)

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 15 Eylül 2018, 22:40:27
Hocam ref kazançları nasıl gidiyor ref kazançlarınızı görebilirmiyiz.  (spk)

Bir görebilsem :g Hangi referans reklam izlemeye devam ediyor, kimden ne kadar geliyor göremiyorum. Toplamda 15 kişiden günlük gelen 15 CADS, ama kişisel olarak herhangi birinin tıklamalarını ve getirisini göremiyorum. Tek referansı olan biri daha sağlıklı bir bilgi verebilir bence.