Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ekim 2018, 17:11:37
Hayırlı olsun :) O kadar da zor değilmiş herhalde. Başlarda ben de çok zorlanıyordum, şimdi mantığını çözdüm bu işlerin. Bu yaşta yine iyiyiz yahu (eht) gençlere taş çıkartırız @ikose :g
sayenizde çok kolay oldu ama anladığım söylenemez :g ezbere yapıp hallettik hepbirlikte :)
sizde ödeme alsaydınız mutluluğum katlanırdı ama içim buruk şimdi
ben destek için tıklarken 80TL kazandım sayenizde hemde  bu kadar kısa sürede
size faydamız olamadı :(
tekrar tekrar teşekkür ederim :)

erdalman

siteden cads leri borsaya transfer etmek istedim şimdi ads package satın alın diyor.borsaya çekimi durdurdu.paket almadan çekime artık izin vermiyor farkettiniz mi...

yerceylan

Alıntı yapılan: erdalman - 09 Ekim 2018, 17:44:44
siteden cads leri borsaya transfer etmek istedim şimdi ads package satın alın diyor.borsaya çekimi durdurdu.paket almadan çekime artık izin vermiyor farkettiniz mi...

Daha önce çekilenler nolacak acaba?

Transactions sayfasında şöyle bir uyarı var: Şu anda çekilme süreci üzerinde çalışıyoruz. Para çekme talepleri güncellememiz sırasında zaman alabilir.

brkdmn

Alıntı yapılan: yerceylan - 09 Ekim 2018, 17:48:04
Daha önce çekilenler nolacak acaba?

Transactions sayfasında şöyle bir uyarı var: Şu anda çekilme süreci üzerinde çalışıyoruz. Para çekme talepleri güncellememiz sırasında zaman alabilir.

Uyarıdan önce çekmiştim hesaba yansıdı 6000 satoshiden sattım şuan hayırlı olsun yükselmişken elinde tutan varsa satmayı düşünebilir aşırı yükselmeye karşı 20 cads elimde tutuyorum gene

yerceylan

Alıntı yapılan: brkdmn - 09 Ekim 2018, 21:17:04
Uyarıdan önce çekmiştim hesaba yansıdı 6000 satoshiden sattım şuan hayırlı olsun yükselmişken elinde tutan varsa satmayı düşünebilir aşırı yükselmeye karşı 20 cads elimde tutuyorum gene

Ben de uyarıdan önce çektim de hala onay almadı ilk çektiğim hemen onaylanmıştı

nebu

Herkes bugüne kadar biriktirdiğini çekmişse sorun yok. Proje sahipleri bundan sonra ne yaparlar, paket mi alınmasını isterler, başka şartlar mı koyarlar ya da şartsız şurtsuz CADS vermemeye mi başlarlar bilemiyoruz. Kimse zarar etmediğine göre sabırla reklam izlemeye devam edip güzel şeyler olmasını bekleyeceğiz. Daha iyi olursa ne ala, olmazsa başka kapı buluruz kendimize :)

yerceylan

hispasat

yerceylan

Bu crypto bridgede çekim ücretleri fazla mı dogede 17 yazıyor. Btcde 0.11 filan var

Edit: Btc 0.00001 + network fee miş

brkdmn

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Ekim 2018, 14:59:13
Bu crypto bridgede çekim ücretleri fazla mı dogede 17 yazıyor. Btcde 0.11 filan var

Edit: Btc 0.00001 + network fee miş
Benden 31k fee çekti site alıyor