Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dejavu

Bilgilendirme;

Ethereum ve Doge kazanma seçenekleri de eklenmiştir. Su an o seçenekleri kullanan fazla olmadıgı icin kazanç oranı degerlendirmeye deger. Fakat su an Ethereum ve Doge cekim seçenekleri eklenmemiştir site bunun uzerinde calisiyor.

cocoextra

Siteye benim ref linkimle yatırım yapan arkadaş forumdan ise iletişime geçebilirmi benimle  ???

Referans kısmında isim yazmıyor anlayamıyorum kim olduğunu  ;)

Bazinga

Acaba dogecoin çekimleri ne zaman açılacak ?

Dejavu

Alıntı yapılan: Bazinga - 19 Ocak 2020, 20:11:55
Acaba dogecoin çekimleri ne zaman açılacak ?

Tam olarak belli degil ama cekim açık olmadigi icin su an onu tercih eden sayısı az cekim acilsin herkes ona da yüklenir. Ben de 1 haftadır Dogecoin e dondum 500 Doge a yakin birikti cekimlerin acilmasini bekliyorum...

malatyadetay

oyuna devam eden arkadaşlara bir sorum olacak
My Power bölümünü hangi sınırda tutuyorsunuz
Ayrıca 5 dakikada sitenin ulaşılabilecek üst sınırı varmıdır..

sheytan38

günlük ne kadar kazanabiliyorsunuz acaba

malatyadetay

Alıntı yapılan: sheytan38 - 27 Ocak 2020, 13:48:42
aynı soruyu ben de soruyorum..

Dejavu

Alıntı yapılan: sheytan38 - 27 Ocak 2020, 13:48:42
Alıntı yapılan: METROPOL - 29 Ocak 2020, 09:15:43
aynı soruyu ben de soruyorum..

Bu tamamen size bagli günlük 50 satoshi kazanan da var oyunda çok oyun oynayıp miner sahibi olup günlük 1.000 satoshi kazanan da var. Site 5 dakikada 3.000 satoshi dagitiyor normalde o da power gucunuze gore size dusen paya göre geliyor hesabiniza. Yani site saatte 36.000 satoshi, günde de 864.000 satoshi dagitiyor. Power iniz ne kadar yüksekse bundan alacaginiz pay da o kadar yüksek oluyor mantık bu sitenin

sheytan38

zevkli birşeymiş oyun oynayarak birşeyler kazanmak, bakalım ne kazandıracak bize, 1 saattir oynuyorum :D

sheytan38

kazanılan puanlar 24 saatmi geçerli