Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

ya yanlış hesaplamadıysam ne kazarsan kaz kazanç karşılığı 300.000 puan için yaklaşık günlük 1 TL oluyor.

cocoextra

muskulpesent

Öncelikle sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Santa ve jack-o miner gibi avantajlı minerlar yine gelir mi acaba? Yani özel günlerde falan daha iyi minerlar geliyorsa rlt biriktirip o zaman alsam daha iyi olur galiba.

Dejavu

Alıntı yapılan: muskulpesent - 04 Mart 2021, 16:08:51
Öncelikle sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Santa ve jack-o miner gibi avantajlı minerlar yine gelir mi acaba? Yani özel günlerde falan daha iyi minerlar geliyorsa rlt biriktirip o zaman alsam daha iyi olur galiba.

Şahsen ben öyle yapıyorum. Özel günlerde yeni miner gelme ihtimali yüksek, yeni miner çıkmasa mi bile güzel indirimler oluyor normal zamanda biriktiriyorum ve sadece özel günlerde miner satın alıyorum.

ferdi03

Alıntı yapılan: Dejavu - 04 Mart 2021, 22:21:51
Şahsen ben öyle yapıyorum. Özel günlerde yeni miner gelme ihtimali yüksek, yeni miner çıkmasa mi bile güzel indirimler oluyor normal zamanda biriktiriyorum ve sadece özel günlerde miner satın alıyorum.
en yakın özel gün ne zaman hangi ayda olur tahminen?

Dejavu

Alıntı yapılan: ferdi03 - 05 Mart 2021, 21:57:06
en yakın özel gün ne zaman hangi ayda olur tahminen?

En yakin bildigim kadarıyla Paskalya var o da nisanın ilk haftası büyük olasılık o zaman indirim olur.

sheytan38

sitenin serverında bir süredir sıkıntı var sanırım, bazı oyunları sayıyor bazılarını saymıyor, bazen 5-10 dakika önceki oynadığım oyun sayısına dönüyor falan, üye sayısı arttıkça saçmalamaya başladı,

Dejavu

Bilgilendirme;

Aziz Patrik Günü ne özel butun miner larda %20 indirim başladı ve Clover Lover miner eklendi.