Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Kazanç hesaplaması yapabileceğiniz site ;

https://rollerchange.com/

cocoextra

👆👆 Rollercoinden güzel bir etkinlik daha , sadece oyun oynayarak stand , güç , miner  vs. düşürebilirsiniz.

Dün başladım ben şimdilik bu kadar ilerlerledim , ilerleyen ödüllerde neler var bilmiyorum ama orda 750.000 Ghs lik cihaz görünüyor inş alabilen  olur.

Her oyunda level atladığınızda 3 puan , 1 RLT satın aldığınızda 15 puan verir. (Satın alma işi keyfii)

Herkese keyifli oyunlar  ($$)

ulkucudogi

Madencilik güçleri öyle bir şişmiş ki her gün saatlerce oyun oynayıp güç kassanız bile elinize değmeyecek miktarlarda kazanç geçiyor. Eski Rollercoin yok gibi, oynamaya da vakit ayırmaya da pek değmez. Anca çok sıkıldığımda yarım saat 1 saat takılmalık bir yer  olarak görüyorum.

cocoextra

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 03 Temmuz 2022, 14:00:35
Madencilik güçleri öyle bir şişmiş ki her gün saatlerce oyun oynayıp güç kassanız bile elinize değmeyecek miktarlarda kazanç geçiyor. Eski Rollercoin yok gibi, oynamaya da vakit ayırmaya da pek değmez. Anca çok sıkıldığımda yarım saat 1 saat takılmalık bir yer  olarak görüyorum.

Kullanıcı sayısı çoğalıyor haliyle bloklardaki güçler düşüyor alternatifleri değerlendirmek gerekiyor. Bitcoin ve ethereum kazan oldukça fazla.

https://rollerchange.com/   buradan alternatif coinlerin kazançlarına bakabilirsiniz.

Dark

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 03 Temmuz 2022, 14:00:35

Evet ben de bi ara oyun oynuyordum günde bir iki saat falan baktım kazanılamıyor bıraktım artık çok nadir açıyorum siteyi.

sheytan38

etkinliklerde bedava minerlardan almak için etkinlik dönemlerinde biraz kasıyorum, yoksa kazanç gerçekten değmeyecek kadar düştü.

Dejavu

Bilgilendirme;

Minerlarda ciddi bir indirim var almayi dusunen arkadas varsa kacirmasin  (spk)