Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Istanbul

Baya değişmiş 1 senedir bakmıyordum. Arkadaşlar taktik nedir hangisini kazalım suan trx kazıyorum birde en karlı mining nedir

cocoextra

Alıntı yapılan: Istanbul - 07 Ekim 2023, 18:13:06
Baya değişmiş 1 senedir bakmıyordum. Arkadaşlar taktik nedir hangisini kazalım suan trx kazıyorum birde en karlı mining nedir

Değişiklikleri akışta paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince , geriye dönük bakarak kontrol edebilirsiniz.

Kazım için ; https://eliottack.com/blapify/calculator.php  adresini kullanın , karda günlük olarak bile değişim oluyor.

cocoextra

7 gün sürecek yeni event başladı , ödüller güzel beğendim , solana yatırımına %35 bonus var değerlendirip tamamladım.

ödüller ;

Istanbul

mobil indirme görevini yapamadım sanırım ücretsiz miner verecekti. QR ile okutup açıyorum direk rollercoin sayfasına gönderiyor ordan oyun indirme yapamadım nasıl yapılıyor acaba

cocoextra

Alıntı yapılan: Istanbul - 12 Ekim 2023, 13:00:43
mobil indirme görevini yapamadım sanırım ücretsiz miner verecekti. QR ile okutup açıyorum direk rollercoin sayfasına gönderiyor ordan oyun indirme yapamadım nasıl yapılıyor acaba

Yanlış anlamadıysam offer görevinden bahsediyorsun , eğer öyle ise en basit yöntem timewall duvarından ptc reklamlarına tıklamak yada anketlere girmek.
Anketler almasa bile genelde 100 puan veriyor , 100 puana ulaştığında çekim yapıyorsun , offer görevi yapılmış sayılıyor.

Istanbul

Hayır hocam o değil. Roller coin anasayfasında hediye kurusu çıkıyor rollercoin oyununu cebine indir cepten oyna ücretsiz miner al diyor. Ama birtürlü indiremedim oyunun kendisini.

cocoextra

Alıntı yapılan: Istanbul - 12 Ekim 2023, 16:40:39
Hayır hocam o değil. Roller coin anasayfasında hediye kurusu çıkıyor rollercoin oyununu cebine indir cepten oyna ücretsiz miner al diyor. Ama birtürlü indiremedim oyunun kendisini.

Anladım , kutuya tıklayıp indirme değilde , mobilden ana ekrana sekme olarak kaydetip sonra üzerine tıklayıp giriş yaptığında verir ödülü.

Önceden 3 RLT ydi ödül değişti demekki.

Istanbul

Arkadaşlar bugun biraz hesap kitap yaptım yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi 1 odaya 12 tane raf sıgıyor total cell1 den 96 tane koyabiliriz cell2 olsa 48 yapar. Sanırım 4 oda açabiliyoruz buda max 384 madenci yapar. Madenci yerinden arastırdım oran olarak en uygununu buldum

Power 1 891 680 Gh/s olan madenci cell2 122 RLT satılıyor atıyorum bundan 192 adet alıp tüm rafları doldursak tam 23 bin$ para harcamıs olacagız. Bize günlük getirisi ise sadece 6 $. Tüm madenci gücü sürekli artısta oldugu içinde kar günden güne azalacak.

Nerde hata yapıyorum roi süreleri 5 ay vs diyorlardı youtubede bende roi 11 Yıl cıkıyor. Taktik verecek var mı

cocoextra

Alıntı yapılan: Istanbul - 13 Ekim 2023, 19:09:55
Arkadaşlar bugun biraz hesap kitap yaptım yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi 1 odaya 12 tane raf sıgıyor total cell1 den 96 tane koyabiliriz cell2 olsa 48 yapar. Sanırım 4 oda açabiliyoruz buda max 384 madenci yapar. Madenci yerinden arastırdım oran olarak en uygununu buldum

Power 1 891 680 Gh/s olan madenci cell2 122 RLT satılıyor atıyorum bundan 192 adet alıp tüm rafları doldursak tam 23 bin$ para harcamıs olacagız. Bize günlük getirisi ise sadece 6 $. Tüm madenci gücü sürekli artısta oldugu içinde kar günden güne azalacak.

Nerde hata yapıyorum roi süreleri 5 ay vs diyorlardı youtubede bende roi 11 Yıl cıkıyor. Taktik verecek var mı

Hocam o şekilde madenci alarak ilerlemenin hiç bir mantığı yok , roi süresini yıllarca uzatmaktan başka bir işe yaramaz.

Eğer yatırım düşünüyorsanız , event ve sezonları açarak ilerlemeniz hem süreden , hem maddi olarak çok çok daha kazançlı.

Onun dışında pazarı takip etmek , sales kısmında satılık cihazları takip ederek (bunlar pazarda çok daha uygun oluyor) , ucuza alınan cihazların ticaretini yaparak , parça satarak vs. ilerlemek daha sağlıklı.

Düzgün bir strateji ile ilerlerseniz 1-2 senede roi olursunuz. Tabiki sistemdeki coinler iner çıkar , buda süreyi kısaltır yada uzatır o şansa biraz.

Istanbul

Teşekkürler sanırım taktik dediğiniz gibi birçok videoda izledim herkes öyle yapmıs etkinlik güzelse para yatır çarpan kazan sonra markette harcama yapıp etkinlikdekileri al.

Peki şöyle birşey yapabilirmiyim atıyorum 10$ yatırdım 2x çarpan aldım ( bilmiyorum 10$ ve katları ne kadar çarpan yapar ) 2x çarpan sanırım 1 saat süre veriyor bu 1 saat içinde oyun oynayarak 500 puan yerine 1000 puan verecek ? ( oyun oynayarak suana kadar yaklasık 50000 puan tamamladım ) mantıken 10x çarpan yaparsam oyundan 50000 puan alırım değil mi ?

Ayrıca çarpan için diyelim 100 $ lık bitcoin yatırdım. Daha sonra 100 $ harcamadan geri çekebilirmiyim ? yoksa yatırdıgımız miktarı harcamak mı zorundayız