Yeni Bölüm Moderatörümüz: tolgacan86

Başlatan AnilK, 01 Kasım 2012, 23:37:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

tamam sana torpil bile geçtim :D :D yalnız +karma verme sıralamasında gözlerim ışıldadı o nasıl bir farktır öyle :D ikinciyi ikiye katlamışsın maşallahhhhhhh :)

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Kasım 2012, 17:59:16
tamam sana torpil bile geçtim :D :D yalnız +karma verme sıralamasında gözlerim ışıldadı o nasıl bir farktır öyle :D ikinciyi ikiye katlamışsın maşallahhhhhhh :)
eeee bonkör olmak lazım dedim ya  :D

abcb

FilmsizKalma

Hehe çokmu çok uzak kalmışım nee:) Hayırlı olsun Tolgacan86 tebrik ederim ..Görevini güzel bir şekilde yerine getireceğinden hiç şüphem yok (p) (p) (p)

halisekarakaya

Hayırlı olsun ,tebrik ederim Tolga :)
Başlığı henüz farkettim tebrik gecikmiş gibi görünüyor ama bu sıralar foruma çok az uğrayabiliyorum.
Kariyer basamaklarında hızla ilerlerken görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç kuşkum yok  ;)
Başarılar dilerim  :y

ikose

Alıntı yapılan: halise - 06 Kasım 2012, 19:21:52
Başlığı henüz farkettim tebrik gecikmiş gibi görünüyor ama bu sıralar foruma çok az uğrayabiliyorum.

Özlettiniz kendinizi Halise Hocam , gözlerimiz sizi arar oldu  ???

Maverickk

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2012, 12:37:25
Hehe çokmu çok uzak kalmışım nee:) Hayırlı olsun Tolgacan86 tebrik ederim ..Görevini güzel bir şekilde yerine getireceğinden hiç şüphem yok (p) (p) (p)

Teşekkürler, gerçekten özlettin kendini ama geçerli sebepleri olduğuna eminim :)

Alıntı yapılan: halise - 06 Kasım 2012, 19:21:52
Kariyer basamaklarında hızla ilerlerken görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç kuşkum yok  ;)
Başarılar dilerim  :y

Çok kibarsınız, çok tşkler :)  Umarım güzel dilekleriniz gerçek olur :D  8)

Alıntı yapılan: Maverickk - 06 Kasım 2012, 21:00:02
Bende yeni gördüm.Hayırlı olsun:)

Teşekkürler :)

btguven

tolgacan86