Doğum Günü Tebriği: abcb

Başlatan ikose, 05 Kasım 2012, 10:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Bak yaramazlara bakın siz :DD Gittim diye hemen arkamdan konuşmaya başlamışlar :PP Oh oh çok iyi karpuzlarda @ElisaMcCline den :D Tatlıları da @Coulers79 alır artık değil mi :DD Birde o bir çırpı değildir yanlış hesaplamışsınızdır @ElisaMcCline :D Duanıza da amin demeden geçemeyeceğim :) Bu arada kızınızın da doğum günü kutlu olsun :PP

abcb

Sizler musallat dabbe vs.vs. filmlerini izledinizmi  :g bize hergün doğumgünü  :PP
Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış  :PP

silver

Alıntı yapılan: abcb - 06 Haziran 2015, 22:41:19
Sizler musallat dabbe vs.vs. filmlerini izledinizmi  :g bize hergün doğumgünü  :PP
Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış  :PP
Nerede kaldınız @abcb konu bile yaşlandı artık :PP

Coulers79

Dün ilk saatlerde aklımdaydı, bugün unuttum. Nice senelere, sizsiz muhabbet eksik ex-modlarım. :(

https://www.youtube.com/watch?v=ifm2evFDqHk

6il9in

79 modum ben abcb modumun doğum gününü 5 aralık diye hatırlıyorum ???

@ikose modum yanlış konular açmış olabilir :D

Abcb her ay 1 yıl yaşlanıyor zaten :DD

Eğer bugünse, nice senelere abcb eski modum :)

Coulers79

He ya yine tutturamamışım Aralıkmış, (hydr) pek aramda yok esasen doğum günü yıldönümleriyle.
Ama kutluyor muyuz (p) her daim evet. Adımız doğum günücü babaya veya hocaya çıkacak bire yav.

6il9in

@abcb eski turuncu modum Geçmiş Doğum Gününüz Kutlu olsun :) (5 Aralık 19.. :g)

Her ne kadar @ikose modum her ayın 5 de doğum gününüzü kutlasada daha gençsiniz. Aralık ayının ilk haftası Beynen ve iş olarak aşırı yoğunluğum vardı unutmuşum.

Her ne kadar bu son zamanlar aramızda olmasanızda illaki sizin kulağınıza gider bu Tebrik. :)

Karışıklığa yol açmaması için hatırlatmakta fayda var abcb nin doğum günü 5 Aralık 19.. :D her ay tebrik yazmayalım :PP

Nice Mutlu SENELERE !!!

ElisaMcCline

Yaa ben artık hangi gün iyice kaçırdım :)

Belli olana kadar protesto ediyorum, kutlamayacağım :D
Her ayın 5 inde de doğumgünü mü kutlanırmış yahu :P

Coulers79

Geçen hafta yemiştir etli pastasını, (p) özledik kendisini ve birkaç müdavimi daha. :S Forumun tadı tuzu azaldı ya, üzülüyorum bak.

bilalyuzugullu

iyiki doğdun gönüllerin abecebe modu :D