YouTubeAbone

Başlatan btcincome, 26 Kasım 2018, 12:59:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feyzagvenli

haluk

yeni bir promo kodu...48 saat premium üyelik...67854-96136-21059-92335-40842-58650

sitede birde güzel bir uygulama var...sorunlu videoları rapor ettiginizde hemen ilgileniyorlar ve aşagıdaki gibi bir mesaj, hesabınıza küçük bir jestle gönderiliyor. :)
....Rapor ettiğiniz içerik incelendi ve yardımlarınız için 100 Kredi hesabınıza eklendi. Teşekkür ederiz....

feyzagvenli

İzledikçe kazan bölümünde kafayı yiyorum ya 30 saniye geçince video kapanıp başka video izle yazıyor hep  (zopa)

btcincome

Admin'den yeni bir bilgilendirme var arkadaşlar...

" Yurtdışından ödeme alma ile ilgili heyecan verici değişiklikler yapıldı. Test sürecine alınan yazılımımız ile çok yakında KRİPTO PARALAR ile ödeme alabileceksiniz.

Etherium , Lite Coin vb. birimlerin kullanılabileceği bölümde alt limit banka limiti ile aynı olması sağlanacak ve ödeme süresi de yine ortalama 3 iş gününde olacak.

Hemen krediler kazanmaya başlayın ve internetten kazanç sağlamanın keyfini yaşayın.

Bizimle olduğunuz için Teşekkürler.  "

btcincome

aaaaer

tek olmasına ragmen bana çoklu hesabun var diyor

mertdere

bana da vpn kullnaıyorsun hesabın kapatıldı dedi.tavsiye etmiyorum.

lutch

bende de öyle sıkıntılar olmuştu ama hesabımı geri açtırmıştım,yıllardır kullanıyorum siteyi bende bir sorun yok.

smbllr424

osman2

Günlük 25 abone yapıp ana sayfadaki kupon koduyla ekstra 500 kredi kazanabilirsiniz.